Nordskoven Strand Camping- Familieplads beliggende direkte til fineste sandbadestrand.

Nordskoven.jpg

Familieplads beliggende direkte til fineste sandbadestrand. Hvad enten du kommer med eget cykeltelt eller 7 meter campingvogn, har vi en plads til dig. Vælger du blot at pakke kufferten og ønsker at leje, kan vi tilbyde komfortable hytter eller campingvogne. Der er noget for enhver smag og pengepung.

Kommer du med eget telt eller campingvogn, skal du vide at vore pladser ikke er nummererede. Du vælger med andre ord selv din plads.

Vi har områder for lette campister hvor biler ikke har adgang, teltpladser hvor bil eller cykel kan parkeres ved teltet, og el-pladser til campingvognen hvor bilen naturligvis parkeres ved siden af campingvognen.

Vores plads henvender sig til gæster, der sætter pris på fred og ro, uden unødig gøgl, tant og fjas. Øen byder på så mange oplevelsesmuligheder, at det er rart at have en fredelig base at vende hjem til.

At være på camping er at være et med naturen, og samtidig være sammen med en masse andre mennesker. Her finder børnene omgående nye legekammerater, og sprog barrieren eksisterer nærmest ikke.

Vælger du Rønne Nordskov Camping, er du tæt på alt på øen. Det perfekte udgangspunkt for udflugter til hele øen, enten du er selvtransporterende, eller vil køre med rutebil.

Velkommen til Rønne Nordskov Camping

Velkommen til camping på Bornholm

Camping på Bornholm på kvalitets campingpladser

Bornholm er kendt for sine mange pragtfulde campingpladser og badestrande, de er fordelt over hele øen. Strand og camping ferie på Bornholm med spændende seværdigheder i afslappende atmosfære.

Vil i opleve Bornholm, so prøve en af de mange campingpladser.
Find din campingplads på Bornholm

Kvalitets campingpladser på Bornholm. Bornholm er kendt for sine mange pragtfulde badestrande, de er fordelt over hele øen.Strand og camping ferie på Bornholm med spændende seværdigheder i afslappende atmosfære.

Bornholm er en af de mest spændende danske øer. Og med den Øresundsforbindelse er de mange oplevelser kommet så tæt på, at det ville være synd at vente med et besøg.

Mange campingpladser har direkte adgang til fantastisk sandstrand og liger i en skøn og rolig natur.

Derfor ta på Camping ferie på Bornholm og husk campingpass.
 Brændesgårdshaven  GALLERI KLEJN  Turist Hotellet  Kræmmerhuset Blomsterhaven
Bornholmsk Ordbog giver adgang til bornholmske glossarer
09.12.2022 - Dagens vittighed: Der har aldrig været en god krig eller en dårlig fred - Benjamin Franklin


li nu 108 besøger online.