KultuNaut - Danmarks største kulturelle kalender
Zeig 1-20 von 80 events auf Bornholm ab 25. Feb 2021
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Pelle Lundberg og gæster. Hver første torsdag i måneden inviterer komikeren Pelle Lundberg til standup i Raschs Pakhuz med to yderligere gæster. Pelle er trods sin tilbagelænede stil en fremadstormende komiker på den danske standup scene. Det kulminerede i 2018, da han modtog branchens anerkendelse vandt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla.

På en afslappet rolig måde sætter Pelle små hverdagssituationer trivialiteter på spidsen, når han joker om alt fra børnenavne til Hammerslag Disneysange.

Pelles ambition er at hive flere af sine kolleger til øen præsentere en bred skare af komikere for det bornholmske publikum hen over vinteren.

På grund af corona er der meget begrænset kapacitet, så køb forsalgsbillet i god tid forinden, hvis du vil undgå udsolgt.

Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Donnerstag 4. März 2021, 20. Entré
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Schneidermann & Ramhede. Mere eller mindre jazz med de 2 fra Magtens Korridor. Niklas Schneidermann Anders Ramhede behøver som medlemmer af Magtens Korridorer vel. ikke nærmere præsentation. Men. Anders Ramhede er jo i dén grad kendt som hårdtslående knivskarp trommeslager i Magtens
Korridorer! Men han kommer fra jazzen har endda gået til det omme i USA i gamle dage. Nu
vender han tilbage til jazz-rødderne.

Med sig har han Niklas Schneidermann omme fra arbejdet i Magtens Korridorer. Udover det alle
ved, har Niklas osse som solo-artist sanger udgivet to albums, hhv. "Runaway" i 2016
"Udansk//Nudansk I//II" i 2018 med ca. 50 efterfølgende koncerter rundt i hele landet.

Ved siden af deres i dén grad fortsatte virke i Magtens Korridorer tager de nu på tur med et helt
nydannet band for at præsentere, fortolke fremføre det bedste af det kendteste jazz med et
strejf af rock - omvendt!

Naturligvis leveret med et glimt i øjet serveret med en kølig pilsner
samt almindelig pral historier fra de varmere lande.

I jazzens anledning har de allieret sig med verdenseliten i form af pianisten Jesper Hertz
kontrabassisten Søren Lund, som begge er "rigtige" musikere... Slå det selv op på Google ;-)-

'Vær'Sko'!

Dørene åbner 45 minutter før.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 5. März 2021, 19.30. Entré
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Duo Diathéseis. Christine Bernsted - Violin Ramez Mhaanna - klaver. Den klassiske musik skal deles. Både når den klassiske duo performer på en scene, men så i duoens radioprogram CLASH på Radio Loud formidles den klassiske musikgenre. Verbalt på en ny, frisk måde hvor alle inviteres med på en fantastisk musikalsk rejse.

De to musikere modtog begge i 2019 Leonié Sonnings talentpris Carl Nielsen & Anne-Marie
Carl Nielsens Talentpris hvorved deres samarbejde startede.

De har hver især vundet priser ved konkurrencer såsom Melbourne International Violin
Competition, Golden Music Awards i New York, 1st Vienna Music Competition "Musica
Classica" i Moskva.

Fra 2020 er de værter på det klassiske musikprogram CLASH på Radio Loud

Begge musikere er internationale personaer, som både har studeret turneret i udlandet, bl.a.
i Rusland, Østrig, Kina Australien.

Dørene åbner 45 minutter før.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 6. März 2021, 15.30. Entré
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Tobias Wiklund Quartet. En gang var det let at kategorisere jazz. En musiker fik "tildelt", eller fandt sig en genre, så var man altså sådan en slags musiker - be-bop, swing, trad hvad der ellers er. Sådan er det ikke længere den unge svenske trompetist kornettist Tobias Wiklund er et glimrende eksempel på den nye "race".

Tobias Wiklund er født i Sverige 1986 han blev tidligt interesseret i jazz, men det var først, da han hørte Louis Armstrong, at han forelskede sig i trompeten. Det var ikke så meget Armstrongs spil, der overbeviste ham; det var energien.

Efter musikstudier i Sverige flyttede Tobias til København for at uddanne sig på det Rytmiske Konservatorium, han blev så hurtigt en fast bestanddel af det Københavnske jazzmiljø.

Han er som en flittig musiker både i Sverige Danmark almindeligvis kendt som trompetist, det er da så trompet han spiller, når han f.eks. vikarierer i DRs Big Band eller i Stockholm Jazz Orchestra, men når han spiller i mindre grupper, f.eks. i Snorre Kirks feterede kvintet, eller med sin egen gruppe, bruger han altid sit foretrukne instrument, kornetten

Line up Tobias Wiklund (kornet), Simon Toldam (p), Anders Fjeldsted (b) Daniel Fredriksson (dr).

Dørene åbner kl. 1400.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Sonntag 7. März 2021, 15. Entré 100-150 kr
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Nikolaj Bentzon Trio. Stor-swingende kraftfuld Musik. Nikolaj Bentzon komponerer som få har så øje øre for sine musikalske slægtsreferencer. Den eviggrønne All-American Songbook er altid ved hånden han supplerer ofte sit klaverspil med sin charmerende, fortællende Jamie Collum-agtige vokal. Både i mellem numrene.

Hans medkombattanter på både album LIVE er hhv. bassisterne Matthias Petri/Kasper Tagel trommeslager Espen Laub von Lillienskjold. De står alle øverst på ønskelisten hos mange kapelmestre i Skandinavien.

Nikolaj Bentzon debuterede tilbage i 1989 netop i trioformat med albummet "Pianoforte" udgivelsen vakte stor opmærksomhed i presse- musikmiljø.
Siden de tidlige triodage er det blevet til 22 udgivelser i eget navn med de 6 med hans jazzfunkgruppe, Bentzon Brotherhood, som en af hovedstrømmene.

Ind imellem har der været store produktioner udgivelser med både big band symfoniorkester, men så intime udspil som f.eks. hans soloudgivelse "12 Songs for Mature Lovers", hvor han selv besynger kærlighedslivets genvordigheder.

En anden hovedstrøm var hans lange engagement med DR Big Band - både som pianist dirigent. Det har kastet en personlig big band-enterprise af sig, som har bragt ham mange steder rundt i verden, f.eks. med hans suiter "1001 Arabian Jazz Nights" "Døgnscenerier". Hans virke som dirigent komponist bringer ham til stadighed rundt blandt diverse etablerede orkestre ensembler.

Det er ikke uden grund, at Politiken indledte omtalen af hans 50-års fødselsdag med overskriften "Jazzens Danske Jetfly".

Dørene åbner 45 minutter før.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 13. März 2021, 15.30. Entré
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Bornholms Musikforening Elisabeth Holmegaard Nielsen, klaver solo. Det danske klavertalent Elisabeth Holmegaard Nielsen spiller værker af Gunnar Berg, Brahms og Schubert. Elisabeth Holmegaard Nielsen er en af de mest lovende unge danske pianister. Allerede som 15-årig blev hun optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvorfra hun afsluttede solistklassen og havde debutkoncert i 2017, efter sideløbende studier i Verona og Wien. Hun har vundet adskillige hæderspriser og konkurrencer; herunder kan nævnes Steinway konkurrencen, Salieri Competition, den Europæiske Yamaha konkurrence, International Piano Competition for Young Musicians, Sonnings Talentpris og senest udnævnelsen som "Den Unge Kunstneriske Elite" af Statens Kunstfond.
Hendes karriere spænder vidt med solokoncerter og optrædener som solist med orkestre i koncertsale og ved musikfestivaler i Italien, Tyskland, Holland, Schweiz, Slovakiet, Østrig, Ukraine, Rusland, Sverige, Danmark og Kina. Arrangeret af Bornholms Musikforening.
Sonntag 14. März 2021, 15.30. Entré Gæster 110 kr, medlemmer 70 kr, unge under 25 gratis adgang
Aa Kirke, Storegade 2, Aakirkeby

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Fjer & eif. DOBBELTKONCERT. eif - eksplosiv blanding af nordisk soul elektronisk r'n'b. Ud af petroleumlampens skær træder eif med et nyt bud på nordisk r'n'b. eifs debut EP Teal bevægede sig i den nordiske ende af farveskalaen med sin drømmende 00'erinspirerede R'n'B. eif anno 2020 dyrker stadig den mørkeblå-grønne, melankolske lyd, dog tilsat et ordentligt skud varme fra soul-fyldte guitarmønstre ala London Grammar. eifs stærke melodistemme sender kærlige, musikalske hilsner til 90'erne 00'ernes popdivaer. Produktionerne sender skud ud til moderne, kvindelige R&B-forbilleder som H.E.R, Banks, Sabrina Claudio Alina Baraz.

eifs turné i 2020 drejer sig rundt om en række singleudgivelser, hvoraf den første er "Grown" - en sjælfuld R&B-ballade, der dykker ned i rejsen fra rodløs ungdom til et selvstændigt voksenkvindeliv. En form for hymne til alle semi-voksne 90'er curlingbørn, der kan selv vil selv.

"She has this amazing raw energy which is quite surprising because of her petite figure! Her music is an original mixture of r'n'b, soul and pop. Scandinavian music at it's finest."
Valgerður Anna Einarsdóttir, Event Manager, Reykjavík.

FJER

Bag aliasset Fjer står Maja Barløse, som sanger, sangskriver producer. Musikken bevæger sig i et elektronisk R&B/pop-land leveres med tunge beats synthesizers, hvor især sangerindens stærke stemme får lov at flyve frit storladent. I 2015 rykkede Fjer til New York, for at få ny luft under vingerne. Hun fik dannet en trofast fanbase et springbræt for en international karriere, med én fod plantet i København én i New York City. Med sine personlige tekster musikalske færdigheder, skaber Fjer elektro-pop alternativ R&B af international karakter.

Efter mange års musikalsk udvikling personlig rejse, udgav hun sit debutalbum, "You Again" i efteråret 2018, produceret skrevet af sangerinden selv. Albummet blev nomineret som "Årets Danske Pop Udgivelse" af musikmagasinet GAFFA har opnået flittigt airplay på P3 UK's Amazing Radio. Hendes sidste to singler "On My Own" (2019) "Solo" (2020) bærer et tema af kærlighed til sig selv at ville gøre tingene på sin egen måde. Begge havnede på Spotify's store playlister, som New Music Friday, De Nye Hej Søster fik airplay på P3 (Musikpanelet Vidundergrunden). Denne "buzz" sikrede Fjer en plads på et hav af prominente writing camps som sangskriver/producer (bl.a. Musik Maker Elite Airplay Camp), en publishing producer management kontrakt på The Arrangement en plads på årets SPOT Festival. 2020 tegner til at blive et spændende år for den produktive, do-everything-yourself kunstner.

Dørene åbner kl. 2000.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 19. März 2021, 21. Entré
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Burhan G - akustisk tour. På grund af Sundhedsministeriets anvisninger vedr. Covid-19 er Burhan G desværre nødt til at lægge nye turplaner, vi er nødt til at flytte den planlagte koncert lørdag 11. april 2020 til lørdag 20. marts 2021 kl. 2100. Vi beklager ulejligheden håber på, at du får en god oplevelse til koncerten lørdag 20. marts 2021 i stedet.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest mandag 1. juni 2020.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside ticketmaster.dk, får automatisk en e-mail fra Ticketmaster vedrørende mulighed for refundering af billetter.

For refundering Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside eller ticketmaster.dk, som ønsker sine billetter refunderet, bedes kontakte Ticketmaster Servicecenter på e-mail servicecenter@ticketmaster.dk inden ovenstående tidsfrist.

Du bedes i din e-mail oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling. Er dine billetter betalt helt eller delvist med Ticketmaster gavekort eller MobilePay bedes du endvidere oplyse det reg. kontonummer, som du ønsker beløbet overført til.

Er dine billetter købt i Kulturbutikken eller på et andet fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, har du mulighed for inden ovenstående tidsfrist at få billetterne refunderet ved at maile en kopi af billetter til info@musikhuzet.dk med oplysninger om det reg. kontonummer, som du ønsker beløbet overført til, eller du kan sende billetter samt bankdetaljer til
Gammel Kongevej 60, 5. sal
1850 Frederiksberg C
att. Kundeservice

På grund af antallet af aflysninger flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette

For at undgå smitte passe på personale kunder er Kulturbutikken lukket indtil udgangen af marts.

BURHAN G INVITERER PUBLIKUM HELT TÆT PÅ I 2020

Kun få måneder efter sin stort anlagte juleturné med Danmarks Underholdningsorkester, inviterer Burhan G sine fans helt tæt på, når han fra marts 2020 drager på en omfattende akustisk danmarksturne.

Den danske pop- RnB stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader up-tempo pophits. Han får pigerne til at hvine, sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller hitsinglerne, Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv, Mest Ondt, Tættere På Himlen, Jeg' I Live sidst men ikke mindst julehittet Tinka med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde, charmerende altid træfsikre top-entertainer

Med sine storslåede sceneproduktioner, stramt koreograferede optrædener ultra-velspillende band, er Burhan kendt for at levere nogle koncerter, der står mål med selv de største internationale artister. Det bliver således en helt særlig oplevelse, når Burhan bevæger sig væk fra de vante rammer på sin akustiske turne med kun to musikere én korsangere. Det nedbarberede set-up tvinger samtidig hitmageren til at gentænke sit omfattende katalog af hits, finde ud af hvordan sangene skal fortolkes i den akustiske besætning. Det bliver uden tvivl en helt særlig oplevelse, som publikum sent vil glemme.

Dørene åbner kl. 2000.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 20. März 2021, 21. Entré 375 kr
Musikhuzet - Bornholm, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Fonnesbaek/Kauflin/Lund Trio. Vi glæder os til at gentage succesen fra foråret 2019 med disse 3 skønne musikere Justin Kauflin (piano) / Thomas Fonnesbæk (bas) / Morten Lund (trommer). De gav os et brag af en koncert sidste nu vil de gerne besøge Svaneke på dette års Europaturne. Både Justin Kauflin Thomas Fonnesbæk har synæstesi (evnen til at opfatte musik som farver). Dette resulterer i et vanvittigt spændende sammenspil på ekstremt højt niveau, hvor alt er muligt, hvor musikken er uden grænser.

De 3 musikere mødtes første gang, da de blev sat sammen i forbindelse med en koncert på Jazzhus Montmartre i København. Justin Kauflin blev så begejstret over sammenspillet med Thomas Fonnesbæk, at han inviterede ham med på sine tourneer i Europa Asien. Det er efterfølgende blevet til albummet "Synesthesia" med duoen Fonnesbæk & Kauflin samt en kommende udgivelse med trioen "Kauflin/Fonnesbæk/Williams".

Justin Kauflin er et af nyere tids største klavertalenter har allerede skabt sig en stor fanskare verden over. Den verdenskendte trompetist, Clark Terry, Michael Jacksons legendariske producer, Quincy Jones, tog for flere år siden den spirende Kauflin under deres vinger har en stor andel i hans succes. Historien om Kauflin hans møde med Clark Terry Quincy Jones er blevet foreviget i filmen "Keep on, keeping on", hvor man følger Justins udvikling som ung kunstner. Filmen findes bl.a. på Netflix.

Thomas Fonnesbæk har gennem de seneste år spillet sig op blandt de bedste bassister i verden tournerer indspiller med bl.a. Enrico Pieranunzi, Lars Jansson, Sinne Eeg, Monty Alexander, Aaron Parks mange andre. Han er ekvilibristisk på sit instrument besidder desuden en fantastisk stærk rytmik en usædvanlig melodisk harmonisk sans. Fonnesbæk er desuden en anerkendt komponist.

Dørene åbner 45 minutter før.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Sonntag 21. März 2021, 15.30. Entré
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

B-Joe Live i Svaneke. B-Joe bandet er mere end klar til at indtage Svanekegaarden med deres guitarbaserede hippierock, løsslupne ekvilibrisme et supersejt sceneshow, hvor B-Joe i bedste Hendrix-stil bl.a spiller med både tænderne guitaren på nakken. Arr flytte fra sep 20 pga tour

Kendere vil vide at B. Joe er en fænomenalt dygtig guitarist - faktisk nok én af de bedste rockguitarister herhjemme. (Steffen Jungersen, BT)

Dørene åbner 45 minutter før.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Dienstag 23. März 2021, 19.30. Entré 160 kr
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Dorthe Gerlach. Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor tager på landevejen i 2021 med sine danske sange. Glæd dig til foråret hvor en omfattende turné bringer hende til 23 byer. Det er både stemningsfyldt nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen. Ikke alene besidder hun én af kongerigets mest særegne smukke stemmer. Hun er så en ærlig humoristisk historiefortæller som aldrig er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken sit publikum. Og Gerlach glæder sig til at omfavne modersmålet igen "Da jeg i 2015 udgav min solodebut Natlys var det et helt nyt univers som åbnede sig. Der var sange jeg kunne skrive på dansk som på en eller anden måde KUN kunne skrives på dansk. F.eks Ingers Ting som handler om at rydde op i et dødsbo. Og jeg har altid vidst, at jeg ville få lyst til at vende tilbage en dag udforske det endnu mere.", siger Dorthe Gerlach

Når hun til foråret rammer spillestederne bliver det med nye sange, sange fra albummet Natlys de bedste af hendes fortolkninger fra bl.a. Toppen Af Poppen. Her er hun netop nu aktuel i programmets All Stars 10-års jubilæumssæson hvor 25 af landets største artister hver søndag fortolker hinandens hits på TV2.

Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Mittwoch 31. März 2021, 20. Entré
Musikhuzet - Bornholm, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Iamjj - Solo. Endnu en stor dansk rockpoet gæster Svanekegaarde. IAMJJ spiller en solokoncert på Svanekegaarden 1. april, hvor hans dybe mørke univers vil fylde hele salen. Der er ingen i Danmark, der kan det, IAMJJ kan, vi er derfor stolte over glæder os til at byde den danske rockpoet velkommen.

Den blot 27-årige danske sangskriver IAMJJ tumler med de største emner i sine sange, han tør pege på de største navne som inspirationskilder Nick Cave Leonard Cohen.

I 2018 udkom hans debutalbum "Bloody Future", hvor hans slæbende, dybe stemme mørke melankolske melodier imponerede publikum anmeldere. Det blev for nylig blev fulgt op af hans anden fuldlængde, "Take It Slow On Me".

De to albums singler som 'Homer', 'Hitamolo', 'Take It Slow On Me' 'My Two Eyes' har bragt IAMJJ rundt i landet på de største festivaler, ud over grænserne så langt som USA Tyrkiet.
Udover imponerende 2 millioner visninger på youtube over 5 millioner afspilninger påSpotify, er IAMJJs musik blevet heftigt spillet i de danske radioer.

2021 betyder ny musik fra IAMJJ.

Dørene åbner 45 minutter før.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Donnerstag 1. April 2021, 19.30. Entré
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Tue West Band. Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 9. April 2021, 20. Entré
Musikhuzet - Bornholm, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Koncert - populærmusik fra før, under og efter krigen. Arrangeret af Hasle Byting.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 10. April 2021, 14. Entré Unumm pladser, plads anvises 150 kr
Hasle-hallen, Byvangen 6, Hasle

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Clara. Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 24. April 2021, 20. Entré
Musikhuzet - Bornholm, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Isam B. Ny dato 1. maj 2021 kl.19.00. Manden med den fyldige nuancerige soulstemme turnerer i foråret 2021 spiller sit anmelderroste dansksprogede debutalbum 'Institution', hits fra sin lange karriere helt nyt dansk materiale. Det er 12 år siden, at Isam B udgav sit debutalbum 'Institution', der bl.a. indeholder ny-klassikeren, den smukke fortolkning af H.C. Andersens tekst 'I Danmark er jeg født'. Albummet viste nyfundne nuancer af sangeren sangskriverens kunstneriske formåen. Til foråret vil han dykke ned i albummet genopdage kompositionerne, lyrikken sangene, når han tager på tour rundt til 13 danske byer spiller albummet for et siddende publikum. Udover sangene fra 'Institution' vil han udvælge numre fra sin lange karriere - både som solo fra sin tid med Outlandish - samt præsentere publikum for helt nye sange på dansk, herunder 'Ramadan i København', der blev omtalt tidligere på sommeren, da Isam B sammen med Özcan Ajrulovski, Anders Greis Nana Jacobi havde spillet den ind til en kommende revideret udgave af Højskolesangbogen på opfordring af Højskolesangbogsudvalget

'Institution' var Isam B's første projekt ved siden af Outlandish. Albummet, der drager tydelige inspirationer fra soul R&B samt fra danske sangskrivere som Kim Larsen C.V. Jørgensen, fik mange anmelder-roser for Isam B's poetisk forståelse for det danske sprog sin karismatiske, fløjlsbløde vokal. I 2007 havde flere af de landsdækkende aviser 'Institution' stemt pladen ind på deres top-10 over årets bedste danske album

Når Isam B drager på tour i foråret, kan publikum se frem til en intim koncertoplevelse, hvor den altid karismatiske sanger rammer rør de tilhørende med sine stærke historier om livet hverdagen. Han skaber altid sange med store værdier ved at kigge indad appellere til lytteren gennem hjertet. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum i live generelt, hvor det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer få det bedste ud af livet.

Dørene åbner kl. 1800.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 1. Mai 2021, 19. Entré 275 kr
Musikhuzet - Bornholm, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Juma. Hvad sker der, når den syriske nordiske religions- traditionsmusik mødes?. JUMA er et tværkulturelt musikprojekt, der forener det syriske med nordiske. Den syriske musiker Bakri Hemmami kom til Danmark i 2015 efter at være flygtet fra Aleppo. Bakri har som mange andre efterladt alt bag sig, men musikken har han haft med sig hele vejen.

Sammen med resten af JUMA har han fortolket arrangeret på syriske folkemelodier sufier - arabiske religiøse sange - samt danske viser salmer. JUMA væver dermed syriske / arabiske folkemelodier nordiske viser sammen i et smukt kultur- religionsmøde.

Dette crossover projekt startede i foråret 2017 med det formål at forene den nye tilstrømmende arabiske kultur med den danske. At formidle den nye kultur til et dansk publikum, skabe en platform for vores nytilkomne medborgere fra de arabiske land, hvor de vil have mulighed for at høre arabisk musik i en ny nordisk fortolkning.

JUMA kommer som en del af deres releaseturné til Bornholm spiller en mindre intim koncert, hvor man kan komme helt tæt på kernen i bandet, nemlig den arabiske folklore sanger Bakri Hemmami, den nordiske vokalkunstner, Thilde Fjord Madsen Kontrabassisten Niklas Emborg Gjersøe.

LINE-UP Bakri Hemmami sang, daf, dabuka, trak
Thilde Fjord Madsen sang, harmonika, elektronik
Niklas Emborg Gjersøe kontrabas, cello, elektronik

Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 8. Mai 2021, 20. Entré
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

The Consolation | Villa Nova. Event & Booking Bornholm præsenterer her et fænomenalt spillende liveband i topklasse, som med nærvær, indlevelse og stærke sange formår at sætte gang i både hjerter, hjerner og danselystne kroppe. THE CONSOLATION. "Danmarks absolut bedste repræsentanter for country rock" (Ole Jacobsen, DR)

"Velkomponeret, veludført dansk musik" (Alex Nyborg Madsen, DR)

"Dødhamrende autentisk" (HQ Music)

"Et født radioband" (GAFFA)

"Bundsolid manifestation" (Musikblogger.dk)

"Troværdigt, og rent ud sagt i en klasse, der kun kan betegnes som international" (Side 33)

"Dejligt Astoria album!" (Jørgen de Mylius, DR)

Citaterne her er blot en lille håndfuld af de mange roser, der er regnet ned over danske The Consolation over de seneste par år. Ikke mindst i kølvandet på to anmelderroste album, 'Heartland' (2018) og 'Astoria' (2020), der begge har været Ugens Album på DRs P5. Lytter man jævnligt til P5 vil man meget tænkeligt have hørt sange som 'Young Love', 'Stay', 'Headstones' eller 'Kelly Anne', som flittigt er blevet spillet af fx Alex Nyborg Madsen, Jørgen de Mylius, Ole Jacobsen m.fl.

Bandets musik er blevet kaldt alt lige fra country rock til roots rock, fra americana til hjertelandsrock. The Consolation er da bestemt inspireret af den amerikanske tradition, og man vil høre elementer af country, bluegrass, blues og classic rock i mange af sangene. Bandet har inspirationskilder som spænder fra Johnny Cash, Waylon Jennings og Willie Nelson, over Neil Young, Bob Dylan og The Band, til ZZ Top, Eagles, Tom Petty og Bruce Springsteen. Men man vil også høre et melodisprog i The Consolations musik, som byder på stærkt iørefaldende elegance, og gør bandets udtryk helt unikt for den hjemlige scene.

Udover sanger, guitarist og sangskriver Nis Gaarde består bandet af Jacob Svensson-Hahn på bas, Sven Busck Andersen på trommer, Vincent Daly på guitar og kor og Leif Bruun på pedal steel guitar. Bandet får endvidere opbakning af Emma Sommer på kor og percussion.

Et fænomenalt spillende liveband i topklasse, som med nærvær, indlevelse og stærke sange formår at sætte gang i både hjerter, hjerner og danselystne kroppe.

The Consolation har til daglig base i København, men har siden begyndelsen af karrieren spillet et væld af koncerter rundt i det meste af landet. Dog aldrig Bornholm! Koncerten i Villa Nova i Rønne d. 8. maj 2021 er derfor noget helt særligt for bandet, som længe har haft øen højt på ønskelisten.

Er du til solid, håndspillet "amerikanermusik", med elementer af roots, blues og country, og er du til elegant, iørefaldende sangskrivning og med masser af både originalitet og autenticitet, så er The Consolation et band, du bare ikke må snyde dig selv for.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 8. Mai 2021, 20. Entré 195 kr
Villa Nova, Haslevej 105, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Hr. Skægs Hotel. Koncerten med Hr. Skægs Hotel søndag 31. januar 2021 kl. 1300 flyttes til søndag d.9. maj 2021 kl.13.00 pga. Covid-19 smittefare. Hr. Skæg er tilbage! Denne gang inviterer han hele verden indenfor vækker nysgerrigheden for sprog. Hr. Skæg har åbnet sit helt eget hotel det tager han med på turné rundt i hele Danmark. På et hotel møder man mennesker fra hele verden det er ikke altid lige let at forstå hvad de vil. Sammen med Danmarks klogeste publikum sin ven Vinter, kaster Hr. Skæg sig alligevel ud i forsøget finder ud af at engelsk faktisk ikke er så svært som folk går tror.

Sjov Læring
Som altid med Hr. Skæg, handler det om at lære, men først fremmeste skal det være sjovt spændende. Læring opnås bedst, når man har det godt. Det giver selvtillid at opdage at man er bedre end man tror, i Hr. Skægs Hotel lærer børnene, at det godt kan lade sig gøre at forstå hinanden, selvom der ikke tales samme sprog.

Nye Skæg-sange
Intet Hr. Skæg show uden musik. Sammen med sin makker Vinter, har Hr. Skæg begået en serie spritnye sprogsange som selvfølgelig så er med. Så er du mellem 2 99 år, i humør til at grine, gyse, synge, danse blive klogere, er her et show du ikke må gå glip af!

Velkommen til Hr. Skægs Hotel!

Stående koncert.

Dørene åbner kl. 1200.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Sonntag 9. Mai 2021, 13 & 16. Entré 20-125 kr
Musikhuzet - Bornholm, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Bornholms Musikforening Trio Con Brio, klavertrio. Den verdensberømte klavertrio Trio Con Brio, bestående af Soo-Jin Hong, violin, Soo-Kyung Hong, cello og Jens Elvekjær, klaver spiller værker af Mozart, Prokofjev og Tjajkovskij. Trio con Brio blev grundlagt i Wien i 1999 og består af tre centrale personer i dansk musikliv Pianisten Jens Elvekjær, der er lektor på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og en efterspurgt solist, violinisten Soo-Jin Hong, der er 1. koncertmester i DR Symfoniorkestret, og Soo-Kyung Hong, der er solocellist i DR Symfoniorkestret.
Trioen er igennem sin karriere blevet rost af publikum og presse, som i Frankfurter Allgemeine, der bed mærke i "deres unikke klang og homogene fortolkninger". Det høje musikalske niveau, der kendetegner den, har resulteret i mange væsentlige priser, bl.a. den amerikanske Kalichstein-Laredo-Robinson International Trio Award i 2005 og den nok mest prestigiøse europæiske pris, ARD i München. Trio con Brio er internationalt efterspurgt og har en verdensomspændende turnéplan. Alene i 2018/19 stod der Norge, Tyskland, USA, Korea, Frankrig og Storbritannien i kalenderen. Arrangeret af Bornholms Musikforening.
Sonntag 9. Mai 2021, 15.30. Entré Gæster 150 kr, medlemmer 100 kr, unge under 25 gratis adgang
Aa Kirke, Storegade 2, Aakirkeby

Nächste Seite  >>

In Zusammenarbeit mit
KultuNaut - Dänemarks grösster Kulturkalender