KultuNaut - Danmarks største kulturelle kalender
Zeig 1-20 von 104 events auf Bornholm ab 14. Mai 2021
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Jam Night i Raschs Pakhuz. Jam Night i Raschs Pakhuz. Slip dit indre legebarn løs, når der d. 15. maj afholdes jam i Raschs Pakhuz. Tag dine. venner under armen vær med til en musikalsk aften, hvor alt kan ske. Aftenens vært er. Pianisten Johann Gustav, som vil åbne ballet sammen med husorkestret derefter føre
publikum jammere igennem en fantastisk aften.

Hvad end du er jammer eller tilskuer, er du garanteret hygge, spændning underhold-
ning for hver en øre.

Velkommen!
Jammere har fri entré

Dørene åbner kl. 1800.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 15. Mai 2021, 19. Entré
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Peter Marott møder den "Den faste Trio" i Svaneke. Jazz i Svaneke med Den Faste Trio, Thor Backhausen, Lars Juul Michael Friis, dagens gæst Peter Marott. Peter Marott er Trompetist, Vokalist, Komponist, Bandleader, uddannet pa? Det Rytmiske Musikonservatorium i København. Som 19-a?rig begyndte han som det yngste medlem nogensinde, i den legendariske pianist arrangør Niels Jørgen Steen's bigband, hvilket førte til utallige samarbejder med nogle af de bedste bigbands i Danmark, deriblandt Tivoli Bigband DR Bigband.

Han bevæger sig frit i genrer som f.eks hiphop, tango, electronica, brazil pop, har bla. arbejdet med den danske hiphop-pioner MC Einar, elektronika-kunstneren Mike Sheridan, Lars HUG samt den Los Angeles-baserede sanger producer Georgia Muldrow.

Han har så medvirket i en lang række teaterforestillinger, bla. i Tivoli (Dirch 2016/ Spamalot 2017) samt pa? det Kongelige teater (Cabaret 2015 / Come Fly away 2020). Som kapelmester har han sta?et i spidsen for utallige grupper, deriblandt det tidligere husorkester pa? Copenhagen Jazzhouse SWINGHOUSE ORCHESTRA

Dørene åbner kl. 1445.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Sonntag 16. Mai 2021, 15.30. Entré
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Norris, Hjorth, Lind Lauritsen & Templeton. En åbenbaring! En ægte jazzsanger. Amerikanske Ken Norris er med begge ben solidt plantet i den amerikanske jazz tradition en af de største mandlige croonere i det nordeuropæiske. Hans varme personlighed stråler ud af ham når han indtager scenen med sikker hånd stemme tager publikum ud på en musikalsk rejse. Det er velbegrundet at han de sidste 9 år har været professor på Hamburg musikkonservatorium.

En åbenbaring! En ægte jazzsanger - begavet med en fremragende musikalsk harmonisk sans. Dem der elsker Kurt Elling Nat King Cole vil ikke blive skuffede. - Alex Dutilh, Jazzman Magazine, Paris,

Man opdager med Ken Norris en formidabel sanger med en overraskende varierende stemme med en lethed i alle registre...
Pierre de Choqueuse, Jazzman Magazine, Paris

Line up Ken Norris - vokal
Magnus Hjorth - Piano
Jakob Lind Lauritsen - Bas
Janus Templeton - Trommer

Dørene åbner 45 minutter før.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Montag 17. Mai 2021, 19.30. Entré
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Kaare Norge - En klassisk guitarvirtuos. Danmarks mest kendte anerkendte klassiske guitarvirtuos. Kaare Norge har med sit solospil tryllebundet publikum i alle aldre gennem årtier. Det har gjort ham til en eftertragtet instrumentalist, som mestrer at spænde sit repertoire fra de helt store komponister som Mozart, Bach Chopin til de mere folkelige melodier fra især Spanien Sydamerika over til de populære navne som The Beatles Led Zeppelin.

Kaare?s virke som komponist har siden kendingsmelodien "Homage to Life" - til DR TV Programmet - "Dus med Dyrene" som senere ændrede navn til "En naturlig Forklaring" med Vært Poul Thomsen i 1992 har flere flere af kompositionerne for sologuitar som f.eks."Danza la Primavera", Danza del Alegria.Dagen på Hæld,den 3 satsede " Hombre y guitarra" med flere fundet vej til Kaare Norges albums koncerter, som ofte får bragende applaus/anmeldelser.

Dørene åbner 45 minutter før.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Mittwoch 19. Mai 2021, 19.30. Entré
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Bjarne Kure - de sto i tiden. Koncerten er flyttet til d.20. maj 2021 kl.19.30. Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Donnerstag 20. Mai 2021, 19.30. Entré
Musikhuzet - Bornholm, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Bo Evers - i Svaneke. Koncerten med Bo Evers i Svaneke lørdag 22. maj 2021 flyttes til søndag 23. maj 2021 kl. 2000. En eventuel refundering af billetten skal ske senest torsdag 31. december 2020. Bo Evers er en charmerende poet publikums-darling. Du kender sange som storhittet 'Fred', 'Barry White' 'Hver Anden Weekend' du kender Bo Evers' karakteristiske kvækkende stemme. Bo Evers er en orddriblende trubadur hans underfundige rim skæve menneske-observationer er forfriskende en oplevelse i sig selv

Bo Evers hans band udfordrer den traditionelle dansksprogede musik ved at kombinere det underfundige folk- vise-univers med både den Django Reinhardt'ske gypsy-swing virtuositet, skiffle, solo-soul, pop punk!

De følsomme humoristiske tekster den sprudlende, legesyge musik blomstrer op i en højere enhed til koncerterne, sætter gang i både danseben, lattermuskler tårekanaler, når det musikalske nærvær strømmer fra de akustiske elektriske instrumenter helt ned til de bagerste rækker

Koncerterne spænder over ny-klassikeren "Fred", tragikomiske ballader frejdige serenader som "Barry White" "Et dansenummer" til de mere eftertænksomme sange som "Hver anden weekend"

Og nu er spritnye sange ude på EP-udgivelse 'Død'

Senere følger Bo Evers op på udgivelserne "Stiv" "Blød" med EP?en "Liv". Der lægges ud med to singler fra "Død", der - som titlen antyder - vil være fra den mere alvorlige tragikomiske side af Bo Evers. Sangene omhandler primært følelser i forbindelse med et brud døden af en relation til et menneske, der har været én nær. Humoren, ironien det tragikomiske vil dog, på vanlig vis, have en bærende rolle krydre alvoren med komiske, skæve betragtninger

EP'erne bliver produceret af Mikkel "Nuplex" (Wafande, Black Dylan). Jacob Bellens (I got you on tape, Murder) medvirker desuden på projektet

Bo Evers har desuden skrevet en sang til den nye Christiania-plade, der udgives i slutningen af året

Citater "Unikt. Fuldstændig et modstykke til alt moderne popmusik. Undtagelsen der bekræfter reglen. Det er det der rammer folk."
Remee i GoAften Danmark

"Bo Evers har en evne til at skabe sjove billeder beskrive situationer med mange, mange gode overraskende ord udtryk. Hans billeder hans måde at fortælle på er skøn..."
Sabine Kirchmeier Andersen, direktør for Dansk Sprognævn

Dørene åbner kl. 2000.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Sonntag 23. Mai 2021, 20. Entré 110-140 kr
Kulturhuset Frem, Brænderigænget 10, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Anton Walter. Koncerten med Anton Walter 13. marts 2021 flyttes til 28. maj 2021. Anton Walter er opvokset på Amager, hvor han stadig bor, bydelen er ikke blot centrum i Antons live, men så i sangskrivningen. Han skriver nemlig popsange om at være ung midt i byen - det er tekster om den forvirrende ungdomskærlighed, hvor han formår at omfavne både festerne de tunge tanker, der kan følge med efter lidt for lange nætter.

I oktober 2019 udgav Anton Walter EP'en "Ung Drengs Lod". Udgivelsen indeholder seks sange, der alle kredser om ungdomslivets op nedture. Den ungdommelige tilgang til kærlighed er omdrejningspunktet, Walter leverer de følsomme tekster med en positiv ungdommelig energi.

Arbejdet med EP'en startede en lun aften i sommeren 2018, da en ung dreng sad i et studie, i en gammel togvogn i en villakvartersbaghave på Amager. Han var lige blevet færdig med folkeskolen næste skridt på vejen var gymnasiet. Den aften blev grundstenene til sangen Min Dag skabt, Anton Walter havde pludselig den spæde demo til sin debutsingle spillende i sine høretelefoner, da han cyklede med hjem sent den nat.

Præcist et år er gået siden Anton Walter udgav 'Min Dag' der er sket mange ting siden publikum blev inviteret til releasekoncert på Ingolfs Kaffebar, der var så proppet at publikum måtte stå udenfor kigge ind gennem vinduerne. Med en million afspilninger på streamingplatformene, tre sange i rotation i radioen den første pris, udgiver Anton Walter sin EP oven på et begivenhedsrigt år, Ung Drengs Lod er en fortælling om det første år for Anton Walter. Et år der bl.a. så bød på en DK-turné som opvarmning for Hugo Helmig.

"Det har sgu været et ret vildt år. Jeg har oplevet helt vildt mange ting for første gang med min musik. Det at udgive musik som folk lytter til er en sindssyg følelse. Ep'en handler jo om mit liv det seneste år, jeg prøver at synge om ret personlige oplevelser, så den her samling sange er et kig ind i hvad jeg har oplevet."

Som nævnt omfavner Ep'en Ung Drengs Lod et år i en ung drengs liv - både op nedturene, den første forelskelse breakuppet. Den handler om fortvivlelsen forelskelsen overgangen fra at være en ung dreng til en ung mand.

"Titelnummeret Ung Drengs Lod er en sang om at være ung forvirret ikke helt være klar over, hvordan livet skal leves. Jeg synes egentlig titlen på den sang indkapsler mine følelser oplevelser det seneste år. Det er jo nok en ung drengs lod at blive fuldstændig forelsket i en pige, det er nok så en ung drengs lod at blive slået op med igen. Det er en ung drengs lod at drikke sig for fuld sammen med vennerne en sommeraften, det er desværre nok så en ung drengs lod at skulle lave en uendelig strøm af afleveringer. Nogen gange føler jeg at det hele er lidt bestemt på forhånd. At det er svært at tage chancer skille sig ud, men nu har jeg kastet mig ud i den her karriere, denne EP er punktum for første kapitel om Anton Walter - det kapitel er jeg pisse stolt af."

Anton Walter spillede til Smukfests Live Camp i august 2019 blev den ene af to vindere, da han løb med Tak Rocks Talentpris. Både Gaffa Bands Of Tomorrow stemte enigt i med positive ord om den unge popsmed, Juryens ord lød fra scenen "Denne kunstner har leveret sin musik med så selvsikker en wauw-faktor, at der ingen tvivl har været om hans talent. Fremførelsen, teksten energien har overbevist os om, at han har fortjent at vinde, vi glæder os til at se hans udvikling fremtid i dansk musik". Med anderkendelsen de ord i bagagen beviser Anton Walter at han er vil mere end at være en streamingkunstner

Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 28. Mai 2021, 20. Entré
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Aufori. Indie/singer-songwriter. AUFORIs sange består af gennemtænkt skrøbelig poesi, der indeholder sproglige billeder samfundskritik. Sangene danner et frirum, hvor man kan reflektere over verden fremfor at bekymre sig om den - det rum vil de gerne invitere andre med ind i. Lyrisk er sangene deres tekstunivers et udtryk for en ærlig verdensbetragtning.

Genren er indie / singer-songwriter, sangene bærer på en musikalsk ro ømhed.

Når du lytter til AUFORI, handler det om at lukke øjnene svæve med ind i et poetiske univers, lade tiden stå stille for en stund.

"Det gør ondt, på den der måde, hvor det løber dig ned ad ryggen med kuldegysninger,
fordi stemme, klaverspil guitarrytmer bare skaber den absolut mest perfekte lille boble af
inderlighed, af nærvær af ærlighed. Det er langt væk fra storladent i produktion, men i
stedet småt tæt på i lyden. Og det er fantastisk."
Augusta Misha Glahn-Abrahamsen

Dørene åbner 45 minutter før.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 29. Mai 2021, 19.30. Entré
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Heat-Makers. Heat-Makers der spiller autentisk 50/60 musik, har under Covid-19 nedlukningen været i øvelokalet, klargjort nye numre. Der er ikke mange ting der er som de plejer i denne tid. Nogle ting ændrer sig dog ikke, en af disse er The Heat-Makers.
Orkesteret har i de seneste 15 år optrådt med autentisk 50/60'er musik rundt omkring.

Frank, Jess, Stephan Claus har stadig en stor kærlighed til musikken fra en svunden tid glæder sig til igen at kunne spille op til dans.

Orkesteret har valgt at vende restriktioner om ingen dans osv. til noget positivt har udnyttet denne mulighed til at lave en anden type arrangement end de traditionelle danseaftener.
Musikken er stadig rock n' roll, rockabilly 60'er rock, men der er tilføjet nye elementer numre.

Kom vær med til en anderledes aften i godt selskab med publikum Heat-Makers mens vi nyder musikken fra dengang hvor man måtte synge, danse, hvor bilerne larmede pomaden sad godt i håret

Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 29. Mai 2021, 20. Entré
Musikhuzet - Bornholm, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Bornholms Musikforening Den Danske Strygekvartet. Den verdensberømte Danske Strygekvartet, bestående af Frederik Øland, violin, Rune Tonsgaard Sørensen, violin, Asbjørn Nørgaard, bratsch og Fredrik Schøyen Sjölin, cello, spiller værker af Schubert og en dansesuite af Nordisk Folkemusik. Siden debuten i 2002 har Den Danske Strygekvartet etableret sig som et af verdens førende klassiske musikensembler. Den har vundet førstepriser i en lang række nationale og internationale konkurrencer I 2004 vandt de P2's kammermusikkonkurrence, i 2005 Trondheim Kammermusikkonkurrence og i 2009 London International String Quartet Competition. Kvartetten har desuden modtaget Carl Nielsen Prisen i 2011 og Wilhelm Hansen Fondens hæderspris i 2015. De har været artist in residence i Lincoln Center i New York City 2013-2016.
Den Danske Strygekvartet har indspillet alle Carl Nielsens strygekvartetter på Dacapo i 2007 og 2008. Efterfølgende udgav kvartetten to CD'er, som fokuserer på nordisk folkemusik (Wood Works i 2013 og Last Leaf i 2016). Arrangeret af Bornholms Musikforening.
Sonntag 30. Mai 2021, 15.30. Entré Gæster 150 kr, medlemmer 100 kr, unge under 25 gratis adgang
Østermarie Kirke, Svanekevej 6, Østermarie

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Rising Festival 2021 - PARTOUT. Festival Fredag 4. Lørdag 5. juni 2021. Rising Festival er Bornholms festival for indie/alternative rock. Her kan du opleve kunstnere af høj kvalitet, som er på vej frem. Nogle bands har du hørt om andre vil måske være helt nye for dig. Her er bands som har turneret USA, Asien, Europa Australien tyndt, men årligt spiller få koncerter i Danmark.

Det er bands som du normalt ikke får chancen for at opleve på Bornholm, men som du skal til fx Roskilde Festival for at opleve.

I 2 dage vil Rising Festival skabe Musikhuzet med udearealer om til et festival område med madvogne, boder, kunst musik m.m.m.

Vi har oven i købet sat billetprisen i forsalg, for en partoutbillet til begge dage til kun 300,- kr. (I dørsalg er der kun 1 dags billetter til næsten samme pris), det bliver ikke billigere

Så snyd ikke dig selv for en helt ekstraordinær oplevelse skynd dig at få en billet.

Dørene åbner Fredag kl. 1600 Lørdag kl. 1400.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 5. Juni 2021, 14. Entré
Musikhuzet - Bornholm, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Gunde on Garner. I Erroll Garners ånd. 15. juni 2021 ville den amerikanske pianist Erroll Garner være fyldt 100 år - det fejrer vi på Svanekegaarden med et besøg af den fantastiske trio "Gunde on Garner" med Henrik Gunde klaver - Nicolas Kock bas - Karsten Bagge trommer. Og med denne trio byder vi velkommen til et helt særligt jubilæumsshow, hvor Garners særlige karakteristiske swing hyldes samtidig overrasker med valget af sange en udadvendt spilleglæde, der tager musikken et nyt sted hen.

Dørene åbner 45 minutter før.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Mittwoch 9. Juni 2021, 19.30. Entré
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Mellemblond - Akustisk. Flyttet til 13/6. Stor dansk rockpoet går akustisk med Solregn. 'En rockkunstner med noget på hjerte et sprog at have det i". Akustisk koncert med både nyskrevne sange akustiske versioner af sange fra tidligere plader som viser en ny side af Mellemblond med et akustisk univers hvor Kristoffer Munck Mortensens roste tekster træder endnu klarere frem.

To år efter det succesfulde album Guldlokzonen vender Mellemblond tilbage med den akustiske plade Solregn. De første to singler, Hvor er magien I mit stille sind, har fundet vej til Spotify's playlister manden bag Mellemblond, Kristoffer Munck Mortensen, har været i radioen spille sangene live. Pladen er blevet til i en tid med lockdown, eftertænksomhed social afstand rummer et samarbejde med Kira Skov. Det er blevet til i samarbejde med jazzmusikeren Nils Bo Davidsen, der med undtagelse af et par sange, spiller kontrabas cello på pladen.

***** Gaffa Mellemblond alias sanger sangskriver Kristoffer Munck Mortensen har som rigtig mange andre siddet under coronaens nedlukning tænkt sit. Og vi kan med garanti forvente en regn af album, der tager udgangspunkt i den tilstand, som vi har lært at kalde corona.

Dørene åbner 45 minutter før.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Sonntag 13. Juni 2021, 19.30. Entré
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Stig Rossen hylder John Mogensen. I Aakirkeby. "Så længe jeg lever" - "Nina, kære Nina" - "Der er noget galt i Danmark". Der bliver nok at synge med på og masser af god stemning, når Danske Seniorer i juni 2021 byder til koncert med Stig Rossens vidunderlige hyldest til John Mogensen.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Dienstag 15. Juni 2021, 19. Entré 260 kr + evt. gebyr
Aakirkeby-Hallerne, Grønningen 3, Aakirkeby

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Duo Malling/Zeuthen. Morten Zeuthen & Amalie Malling cello-klaverduo. Duoen Malling/Zeuthen et af landets bedst etablerede ensembler i repertoiret for cello klaver. Morten Zeuthen Amalie Malling er hver især særdeles fremtrædende musikere på deres instrumenter. de har i snart en menneskealder givet koncerter i Danmark i udlandet, samt indspillet flere cd'er sammen.
At samarbejdet til stadighed slår gnister skyldes det tætte sammenspil, men så duoens nysgerrige repertoireprofil, hvor så mindre kendte værker med ildhu bæres frem for publikum.
Ved denne koncert er det nye ikke ligefrem ukendt musik, der er en håndfuld af Brahms elskede Ungarske Danse.
Det nye er, at de er arrangeret for cello klaver!

Dørene åbner 45 minutter før.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Mittwoch 30. Juni 2021, 19.30. Entré
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Bjarke Mogensen og Co. En mand hans accordeon. Bornholmske Bjarke Mogensen har lovet at sørge for en fantastisk aften i haven med masser af god spændende musik. I år har Bjarke valgt at tage en god ven med indtil videre må vi væbne os med tålmodighed indtil Bjarke afslører navnet.

Dørene åbner 45 minutter før.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 3. Juli 2021, 15.30. Entré
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Have Jazz. Hygge i haven med bossa, swing lidt jazz. Nogle traditioner kan ikke undværes, en af disse er vores årlige Havejazzkoncert med Svanekegaardens helt egen Faste Quintet. Vi satser selvfølgelig på godt vejr byder på en hyggelig eftermiddag i haven med

Thor Backhausen, Michael Friis, Henrik Salinas, Lars Juul Mette Absalon lover en eftermiddag med Bossa, swing, jazz hygge

Baren er åben husk en stol

Dørene åbner 45 minutter før.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Sonntag 4. Juli 2021, 15.30. Entré
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Rigtige Mænd Tv2 Jam. 18.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 9. Juli 2021, 20. Entré 190 kr
Pilen, Pilegade 8, Allinge

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Koncert. Irina Hayrapetyan på flygel. Entré 100 kr.
Freitag 9. Juli 2021, 20.
Sankt Nicolai Kirke, Kirkepladsen 20, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Rigtige Mænd Tv2 Jam. 18.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 10. Juli 2021, 20. Entré 190 kr
Pilen, Pilegade 8, Allinge

1 2 3 4 ... 6

In Zusammenarbeit mit
KultuNaut - Dänemarks grösster Kulturkalender