KultuNaut - Danmarks største kulturelle kalender
Zeig 1-20 von 93 events auf Bornholm ab 5. Apr 2020
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Påske torsdag. Påske torsdag. åbent fra 22-05. Dennis Rubin står for musikken. 8 Ball live klokken 01. faustix live klokken 0130. entre i døren 100 kr. 17.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Donnerstag 9. April 2020, 22. (Eintritt 58-108 kr)
Palæcaféen, Store Torvegade 20, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Koncert. 8 vokalister.
Mittwoch 15. April 2020, 20.
Nexø Kirke, Kirkestræde 2A, Nexø

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Berlev's Rock'n'Roll Hotel. Den legendariske gas'er søren berlev har vind i håret og gang i gryderne!. Med læderstøvlerne solidt plantet i 70'ernes riffbaserede rockmusik står legendariske Søren Berlev hans Rock'n'Roll Hotel klar til at sparke døren lige op i kronjuvelerne på den danske musikscene. Og det er lykkedes rock-veteranen at samle et hold af
dedikerede musikere, der ikke kun spiller, men lever ånder rock'n'roll på lige fod med tromme-troldmanden selv

Med sig i bagagen har bandet det anmelderroste album You Can Make It! fra november 2018, som er produceret af Flemming Rasmussen i Sweet Silence Studios. Lige fra intro-riffet på Don't Fool Me er der lagt i ovnen til en sand rock'n'roll-fest, festen fortsætter med sprøde riffs,tunge trommer ørehængende omkvæd

Ekstra Bladet - Thomas Treo skrev "... Bundsolidt baskende Berlev fremstår genfødt bag trommerne som Lollands helt egen Phil Rudd, når rockhotellet sparker dørene op til en omgang alt andet end stueren rok rul med AC/DC The Rolling Stones i bagagen. Det er måske nok bare rock'n'roll, men det virker, på herligt underholdende ukompliceret vis flirter uforfalskede skæringer som Don't Fool Me, I Got the Rhythm pladens heftige titelnummer med selve den basale fryd ved en skøn rockskæring ..."

Musikmagasinet 33 Plus "...pladen svinger fra start til slut - hvor man hele tiden føler man befinder sig på Hotellets bedste suite."

BERLEV'S ROCK'N'ROLL HOTEL indspiller pt. på et nyt album. Der kommer to singler ud til august september albummet er sat til release 29. november 2019. Og der bookes nu til både forår efterår 2020.

Ud over den energiske forsanger Esben Hegelunds karismatiske vokal no bullshit-attitude i front udgøres bandet af guitar-ekvilibristen Erik Winther den bundsolide Søren Fjalland på bas, mens gryderne selvfølgelig holdes på fuldt blus af den ustoppeligt svingende Berlev

I fællesskab skaber de deres til tider hårde, til tider bløde til tider syrede, men altid højt-energiske rocklyd, der følges til dørs med en utrætteligt virkende spilleglæde. Som i den perfekte verden burde vække musikfolket på enhver adfærdsreguleret radiostation!

Kombineret stå- siddekoncert. Det er ikke muligt at reservere siddeplads. Ønsker man siddeplads, anbefales det, at man møder op, når døren åbner.

Dørene åbner kl. 2000.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 17. April 2020, 21. (Eintritt)
Musikhuzet - Bornholm, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Jesu brødre på Palæen. Jesu brødre på Palæen. 17 april. åbner klokken 22. alder 17. show 0030. 17.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 17. April 2020, 22. (Eintritt 58-108 kr)
Palæcaféen, Store Torvegade 20, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Anton Walter. Anton Walter er opvokset på Amager, hvor han stadig bor, bydelen er ikke blot centrum i Antons live, men så i sangskrivningen. Han skriver nemlig popsange om at være ung midt i byen - det er tekster om den forvirrende ungdomskærlighed, hvor han formår at omfavne både festerne de tunge tanker, der kan følge med efter lidt for lange nætter.

I oktober 2019 udgav Anton Walter EP'en "Ung Drengs Lod". Udgivelsen indeholder seks sange, der alle kredser om ungdomslivets op nedture. Den ungdommelige tilgang til kærlighed er omdrejningspunktet, Walter leverer de følsomme tekster med en positiv ungdommelig energi.

Arbejdet med EP'en startede en lun aften i sommeren 2018, da en ung dreng sad i et studie, i en gammel togvogn i en villakvartersbaghave på Amager. Han var lige blevet færdig med folkeskolen næste skridt på vejen var gymnasiet. Den aften blev grundstenene til sangen Min Dag skabt, Anton Walter havde pludselig den spæde demo til sin debutsingle spillende i sine høretelefoner, da han cyklede med hjem sent den nat.

Præcist et år er gået siden Anton Walter udgav 'Min Dag' der er sket mange ting siden publikum blev inviteret til releasekoncert på Ingolfs Kaffebar, der var så proppet at publikum måtte stå udenfor kigge ind gennem vinduerne. Med en million afspilninger på streamingplatformene, tre sange i rotation i radioen den første pris, udgiver Anton Walter sin EP oven på et begivenhedsrigt år, Ung Drengs Lod er en fortælling om det første år for Anton Walter. Et år der bl.a. så bød på en DK-turné som opvarmning for Hugo Helmig.

"Det har sgu været et ret vildt år. Jeg har oplevet helt vildt mange ting for første gang med min musik. Det at udgive musik som folk lytter til er en sindssyg følelse. Ep'en handler jo om mit liv det seneste år, jeg prøver at synge om ret personlige oplevelser, så den her samling sange er et kig ind i hvad jeg har oplevet."

Som nævnt omfavner Ep'en Ung Drengs Lod et år i en ung drengs liv - både op nedturene, den første forelskelse breakuppet. Den handler om fortvivlelsen forelskelsen overgangen fra at være en ung dreng til en ung mand.

"Titelnummeret Ung Drengs Lod er en sang om at være ung forvirret ikke helt være klar over, hvordan livet skal leves. Jeg synes egentlig titlen på den sang indkapsler mine følelser oplevelser det seneste år. Det er jo nok en ung drengs lod at blive fuldstændig forelsket i en pige, det er nok så en ung drengs lod at blive slået op med igen. Det er en ung drengs lod at drikke sig for fuld sammen med vennerne en sommeraften, det er desværre nok så en ung drengs lod at skulle lave en uendelig strøm af afleveringer. Nogen gange føler jeg at det hele er lidt bestemt på forhånd. At det er svært at tage chancer skille sig ud, men nu har jeg kastet mig ud i den her karriere, denne EP er punktum for første kapitel om Anton Walter - det kapitel er jeg pisse stolt af."

Anton Walter spillede til Smukfests Live Camp i august 2019 blev den ene af to vindere, da han løb med Tak Rocks Talentpris. Både Gaffa Bands Of Tomorrow stemte enigt i med positive ord om den unge popsmed, Juryens ord lød fra scenen "Denne kunstner har leveret sin musik med så selvsikker en wauw-faktor, at der ingen tvivl har været om hans talent. Fremførelsen, teksten energien har overbevist os om, at han har fortjent at vinde, vi glæder os til at se hans udvikling fremtid i dansk musik". Med anderkendelsen de ord i bagagen beviser Anton Walter at han er vil mere end at være en streamingkunstner

Stående koncert.

Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 18. April 2020, 20. (Eintritt)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Elou Elan. Musikhuzet gæstes denne aften af en sangerinde med en fortællerkunst af internationalt kaliber. Publikum kan forvente sig en aften fuld af nærvær god historiefortælling, fra en forførende-stærk samtidig fortryllende-skrøbelig stemme. Den dansk-norske sangskriver Eva-Louise Rønnevig er efter otte års pause fra sit artistnavn Elou Elan igen klar med et spændende soloudspil.

Pladen, der forventes udgivet i start 2020, er produceret i samarbejde bornholmeren
Brian Batz fra bandet Sleep Party People, Elou Elan har med dette samarbejde taget et musikalsk skridt i en mere ambient retning

På den kommende plade, That Ocean, er sanguniverset bogstavelig talt rykket ud i universet samtidig dybere ind i det indre hav; i drømmene, i minderne i sorgens bearbejdninger. Det er blevet til et stemningsfyldt, inderligt ærligt album

Hendes første album All That Turns, høstede 5 stjerner i en række blade, var i rotation på P6 GAFFA-anmelder Ole Rosentand Svidt skrev blandt følgende om hendes liveoptræden i forbindelse med support for Teitur "Elou Elan var en rendyrket fornøjelse, der gentagne gange gav en behagelig rislen ned ad ryggen. Imponerende nok var den næsten fyldte sal fuldstændig stille under de lavmælte sange, når de da ikke brød ud i voldsomme klapsalver mellem sangene."

Elou Elan opnåede så international opmærksomhed for sine sange fra den anerkendte DJ radiovært Gilles Peterson, spillede koncerter rundt om i Danmark Island, Tyskland Frankrig.

Selvom det har været stille fra Elou Elan et stykke tid, har Eva-Louise's stemme være til at høre i andre samarbejdsprojekter blandt andet som korist for "Leonard Cohen på danske læber", svenske Stefan Sundstrøm, medvirket på en række udgivelser med Niels Skousen Nikolaj Nørlund. Sidstnævnte turnerer hun blandt andet med i efteråret 2019.

Det er første gang Elou Elan spiller på Bornholm, hun vil spille både fra det gamle nye album, så snyd dig ikke for en aften i selskab med en smuk rørende stemme

Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 24. April 2020, 20. (Eintritt)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Hedegaard. Sange som "Go Back", "Ready To Love You", "That's Me" "Salvation" har sikret HEDEGAARD mere end 200 millioner streams op imod en million Monthly Listeners på Spotify. Alene i 2017 lyttede 10 millioner musikfans, fordelt på 61 lande, til HEDEGAARDs sange i mere end tre millioner timer - han er dermed blevet et af de varmeste bud på et nyt, dansk internationalt gennembrud.

HEDEGAARD slog for alvor hul i lydmuren i 2014, da sangen "Happy Home", (skrevet i samarbejde med sunget af Lukas Graham), gjorde sit indtog herhjemme i resten af Skandinavien. I 2016 hittede "Keep Dreaming" (feat. Stine Bramsen) massivt på radio. Sideløbende med sin solokarriere er HEDEGAARD så et af landets hotteste producer-navne, der igennem karrieren har produceret skrevet sange for navne som bl.a. Kesi, Christopher, Medina Brandon Beal.

Seneste udspil fra HEDEGAARD er EPen "Oblivion", hvor bl.a. Cancun, Treyy G Barbara Moleko er blandt de medvirkende.

Stående koncert.

Dørene åbner kl. 2000.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 24. April 2020, 21. (Eintritt)
Musikhuzet - Bornholm, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Bornholms Musikforening Concerto Copenhagen, Adrian Chandler ledelse og violin. AFLYST PGA CORONA. Concerto Copenhagen, Violin Dueller. Adrian Chandler og Fredrik From, violin, Adrian Chandler, musikalsk ledelse. Der spilles værker af Vivaldi, Gregori, dall Abaco og Brescianello. Barokkoncert

Concerto Copenhagen spillede sine første koncerter i 1991 og har siden udviklet sig til Skandinaviens førende barokorkester samt et af de mest spændende og innovative i verden.

Concerto Copenhagen nærmer sig sit 30 års jubilæum og fortsætter utrætteligt udforskningen af tidlig musik med et repertoire af velkendt europæisk musik og mindre kendte værker af skandinavisk oprindelse.

Adrian Chandler
Violinisten Adrian Chandler er en førende fortolker af italiensk barokmusik og har opnået stor anerkendelse for sin virtuositet og for sit engagement som solist og ensembleleder. Ved siden af arbejdet som musiker er Chandler en engageret musikforsker på jagt efter nyt og ukendt repertoire for sit eget ensemble La Serenissima. De fleste af hans mange indspilninger har opnået meget høj anerkendelse hos musikkritikerne verden over.

Fredrik From
Violinist Fredrik From studerede ved Musikhö;gskolan i Gö;teborg og på Royal College of Music i London. Han har i mange år været koncertmester i Concerto Copenhagen og Gö;teborg Baroque og jævnligt spillet med ensembler som Les Ambassadeurs, Arte dei Suonatori, Ensemble Cordia, Theatre of Voices, Drottningholm Teaterorkester, og han har været privilegeret ved at arbejde med tidlig-musik profiler som Lars Ulrik Mortensen, Alfredo Bernardini, Alexis Kossenko, Jordi Savall og Paul Hillier. Fredrik From har turneret USA, Japan, Kina, Australien, Brasilien og det meste af Europa. Hans CD-indspilninger omfatter Bachs violinkoncerter og Brandenburg koncerterne. Arrangeret af Bornholms Musikforening.
Sonntag 26. April 2020, 15.30. (Eintritt Gæster 150 kr, medlemmer af Musikforeningen 100 kr, unge under 25 gratis)
Sankt Nicolai Kirke, Kirkepladsen 20, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Svnls + Support. SVNLS (søvnløs) er et pop-/rockband, der med sine mange forskellige indflydelser formår at fortælle historier gennem deres musik. Med interessante harmonier eftertænksom lyrik, skabes der en atmosfære, der inviterer enhver eventyrlysten koncertgænger med på en rejse. En rejse der både byder op til dans, men så på stof til eftertanke. De har brugt de seneste måneder på at lave en masse ny musik er nu klar til at spille deres første koncert under eget navn.

SVNLS består af Jonathan Petersen (Vokal/Guitar), Jonas Brandt (Trommer), Frey Frahm (Bas) Andreas Westh (Keys/Vokal) har bl.a. været support for Barselona Patrick Dorgan.

Kom med til en aften med godt humør lækker musik.

Vi glæder os til at se jer!

Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 1. Mai 2020, 20. (Eintritt)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Kidd på Palæen. Kidd på Palæen. fredag den 13 marts. dette er rykket til 1. Maj 2020. Pga corona virus. show klokken 0030. åbner klokken 22. alder 17+. 17.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 1. Mai 2020, 22. (Eintritt 108 kr)
Palæcaféen, Store Torvegade 20, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Kulneff & Runfors - i Svaneke. Kulneff & Runfors er en blues-baseret pop-orienteret akustisk trouba-duo fra Skåne i Sverige, der består af Lars Kulneff Magnus Runfors, som spiller deres egne sange. De begyndte at spille sammen i sommeren 2015 har siden da spillet i Malmö, Lund, Stockholm, København, Helsingborg, Helsingör, Flensburg, Sylt, Ystad, Burlöv, Tomelilla Skåne Tranås.

Du kan finde deres musik på Spotify under Lars Kulneff, hvor Lars udgav Utan uppbackning i 2011. I 2015 udgav de sammen Sex bitar, Ny lycka på lur udkom i 2016 I Andras Skor i 2019.

Unummerede siddepladser.

Dørene åbner kl. 1845.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 2. Mai 2020, 19.30. (Eintritt)
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Koncert. Med Det Rytmiske Selskab.
Mittwoch 6. Mai 2020, 19.
Sankt Nicolai Kirke, Kirkepladsen 20, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Shambs + support. Stor - større - størst - SHAMBS! Shambs er DK's største soundcloud trap rapper huserer 2300. Det er der han født, det er der han skal dø. I den unge alder af blot 23, startede han med at lave musik i 2018. Formålet med musikken har aldrig været at lave den til eller for streamingtjenesterne, derimod er musikken lavet 100% på Shambs præmisser er til for at skabe en brutal energiudladning på live scenen fra start til slut, en tidslomme, en virkelighedsflugt, alt det, live musik i virkeligheden handler om.

Med sin ramme på 1.95, imprægnere Shambs sig ind i hukommelsen på dig sørger for han bliver der for evigt.

På bare et år har Shambs samlet et dedikeret følge på de sociale medier soundcloud som kun vokser dag for dag, udgivet et evigt voksende katalog af både tracks videoer, spillet debutkoncert på et fuldkommen pakket rust.

I 2020 udgiver Shambs via Riotville Records, han har bl.a. været i studiet med Snavs for at skabe den ægte 2300 Amager lyd.

Shambs er sulten. Giv ham en scene han spiser den

Dørene åbner kl. 2000.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 8. Mai 2020, 21. (Eintritt)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Snavs og Tumult. (Riotville Records Rave). Snavs Tumult giver dig den perfekte aften for et rave på Bornholm!. Riotville Records bringer et solidt line up af danske elektroniske artister til Raschs Pakhuz lørdag den 9. maj, der danner ramme for den perfekte aften til smadder fest med massiv dubstep, hardstyle, bass futurebass.

Kom forbi!

Dørene åbner kl. 2000

Happy hour kl. 20-21.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 9. Mai 2020, 21. (Eintritt)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Ann-Mari Max Hansen -Danske og Svenske Sange. Skuespiller sanger Ann-Mari Max Hansen pianist Kristoffer Jul Reenberg har gennem mange år sunget spillet viser fra det righoldige danske svenske sangkatalog. Sammen leverer de en dejlig musikalsk aften, hvor vi får glæden ved genhøret med noget af det allerbedste den danske svenske musiktradition har givet os.

Aftenens program vil foruden lidt Kai Normann Andersen bl.a. så byde på Veronica - Jag vet en dejlig ros - I dit korte liv - Säg det igen -I skovens dybe stille ro - Solen er så rød mor - Bedårande sommarvals - Deidres Samba - Lyse sommernætter - Monicas vals -
Adagio, m. fl

Dørene åbner 45 minutter før.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Sonntag 10. Mai 2020, 15.30. (Eintritt)
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Cæcilie Norby. Cæcilie Norby er blevet flyttet til 15. maj 2020. En eventuel refundering af billetten skal ske senest onsdag 1. april 2020. Portraying Cæcilie Norby Tilbage med powerband. Cæcilie Norby har haft en imponerende karriere, som kun få herhjemme har formået at gøre hende efter.

Efter hendes alsidige imponerende medvirken dette års udgave af Toppen af Poppen er Cæcilie tilbage med et powerfuldt all star band et repertoire, der ligger vægt på hendes PopSoul sider, hvor krydderier af Jazz Rock selvfølgelig så findes. Hun slog for alvor i gennem for snart 30 år siden i orkestrene Frontline One Two. Siden fik hun guldrandede pladekontrakter, først med det hæderkronede label Blue Note Records - idag er hun signet på Europas største Vocal labels ACTmusic. De sidste 30 år har hun turneret verden rundt.

Ivan Rod kvitterede i Gaffa med 6/6 stjerner i 2018 "Hendes tekniske formåen ægte indlevelse i alle numre gjorde udslaget. Hun fremmanede så at sige sine historier, så man forstod hver en følelse, de rummede." - Glæd dig til en fantastisk musikalsk rejse med facetternes vokaldronning.

Line up Cæcilie Norby - vokal
Poul Reimann - Piano, keys (Antonelli Orchestra, Kid Creole, Thomas Helmig m. fl.)
Jacob Gurevitsch - Guitar (Erann DD, Antonelli Orchestra m. fl.)
Kristor Brødsgaard - Bas (Jazzkamikaze m.fl.)
Kristoffer Sonne - Trommer (Jason Mraz, Chrissie Hynde, Brad Anderson, Paul McCartney, James Blunt)

Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 15. Mai 2020, 20. (Eintritt 270 kr)
Musikhuzet - Bornholm, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Fjer & eif. DOBBELTKONCERT. eif - eksplosiv blanding af nordisk soul elektronisk r'n'b. Ud af petroleumlampens skær træder eif med et nyt bud på nordisk r'n'b. eifs debut EP Teal bevægede sig i den nordiske ende af farveskalaen med sin drømmende 00'erinspirerede R'n'B. eif anno 2020 dyrker stadig den mørkeblå-grønne, melankolske lyd, dog tilsat et ordentligt skud varme fra soul-fyldte guitarmønstre ala London Grammar. eifs stærke melodistemme sender kærlige, musikalske hilsner til 90'erne 00'ernes popdivaer. Produktionerne sender skud ud til moderne, kvindelige R&B-forbilleder som H.E.R, Banks, Sabrina Claudio Alina Baraz.

eifs turné i 2020 drejer sig rundt om en række singleudgivelser, hvoraf den første er "Grown" - en sjælfuld R&B-ballade, der dykker ned i rejsen fra rodløs ungdom til et selvstændigt voksenkvindeliv. En form for hymne til alle semi-voksne 90'er curlingbørn, der kan selv vil selv.

"She has this amazing raw energy which is quite surprising because of her petite figure! Her music is an original mixture of r'n'b, soul and pop. Scandinavian music at it's finest."
Valgerður Anna Einarsdóttir, Event Manager, Reykjavík.

FJER

Bag aliasset Fjer står Maja Barløse, som sanger, sangskriver producer. Musikken bevæger sig i et elektronisk R&B/pop-land leveres med tunge beats synthesizers, hvor især sangerindens stærke stemme får lov at flyve frit storladent. I 2015 rykkede Fjer til New York, for at få ny luft under vingerne. Hun fik dannet en trofast fanbase et springbræt for en international karriere, med én fod plantet i København én i New York City. Med sine personlige tekster musikalske færdigheder, skaber Fjer elektro-pop alternativ R&B af international karakter.

Efter mange års musikalsk udvikling personlig rejse, udgav hun sit debutalbum, "You Again" i efteråret 2018, produceret skrevet af sangerinden selv. Albummet blev nomineret som "Årets Danske Pop Udgivelse" af musikmagasinet GAFFA har opnået flittigt airplay på P3 UK's Amazing Radio. Hendes sidste to singler "On My Own" (2019) "Solo" (2020) bærer et tema af kærlighed til sig selv at ville gøre tingene på sin egen måde. Begge havnede på Spotify's store playlister, som New Music Friday, De Nye Hej Søster fik airplay på P3 (Musikpanelet Vidundergrunden). Denne "buzz" sikrede Fjer en plads på et hav af prominente writing camps som sangskriver/producer (bl.a. Musik Maker Elite Airplay Camp), en publishing producer management kontrakt på The Arrangement en plads på årets SPOT Festival. 2020 tegner til at blive et spændende år for den produktive, do-everything-yourself kunstner.

Dørene åbner kl. 2000.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 15. Mai 2020, 21. (Eintritt)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Forårskoncert i Bornholms Højskole. NylrsKoret synger kyssesange og værker af Stefan Forssén.
Samstag 16. Mai 2020, 15.30. (Eintritt 50 kr - Børn og unge under 18 gratis)
Bornholms Højskole, Almindingsvej 35, Aakirkeby

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Halfdanskerne. Hvis man er til poetiske tekster, stærke stemmer, flotte arrangementer folk/vise-musik i en moderne traditionsbevidst aftapning, så har en koncert med HALFDANSKERNE alt man har behov for. Benny Andersen, Tove Ditlevsen, Jeppe Aakjær, Piet Hein, Frank Jæger naturligvis Halfdan Rasmussen er blandt de danske digtere, der bliver taget under kærlig musikalsk behandling.

Siden HALFDANSKERNE i 2008 begyndte deres samarbejde om at arrangere fortolke sange af danske digtere som Halfdan Rasmussen Benny Andersen, er det kun gået en vej - fremad

Trioen har nemlig alt hvad der skal til. Et stort overblik over den poetiske danske sangskat historierne bag, en stærk fornemmelse for, hvilke sange de kan gøre relevante aktuelle i nye, gennemarbejdede versioner, en usædvanlig evne til at formidle kulturarven på en morsom, nærværende underholdende måde. Det hele serveres af tre flotte, velklædte fyre med smukke, akustiske instrumenter, som fyrer den af på scenen akkompagnerer de personlige vellydende vokale fortolkninger. Samlet set leverer de en koncertoplevelse i absolut topklasse.

Dørene åbner 45 minutter før.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 16. Mai 2020, 17. (Eintritt)
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Juma. Hvad sker der, når den syriske nordiske religions- traditionsmusik mødes?. JUMA er et tværkulturelt musikprojekt, der forener det syriske med nordiske. Den syriske musiker Bakri Hemmami kom til Danmark i 2015 efter at være flygtet fra Aleppo. Bakri har som mange andre efterladt alt bag sig, men musikken har han haft med sig hele vejen.

Sammen med resten af JUMA har han fortolket arrangeret på syriske folkemelodier sufier - arabiske religiøse sange - samt danske viser salmer. JUMA væver dermed syriske / arabiske folkemelodier nordiske viser sammen i et smukt kultur- religionsmøde.

Dette crossover projekt startede i foråret 2017 med det formål at forene den nye tilstrømmende arabiske kultur med den danske. At formidle den nye kultur til et dansk publikum, skabe en platform for vores nytilkomne medborgere fra de arabiske land, hvor de vil have mulighed for at høre arabisk musik i en ny nordisk fortolkning.

JUMA kommer som en del af deres releaseturné til Bornholm spiller en mindre intim koncert, hvor man kan komme helt tæt på kernen i bandet, nemlig den arabiske folklore sanger Bakri Hemmami, den nordiske vokalkunstner, Thilde Fjord Madsen Kontrabassisten Niklas Emborg Gjersøe.

LINE-UP Bakri Hemmami sang, daf, dabuka, trak
Thilde Fjord Madsen sang, harmonika, elektronik
Niklas Emborg Gjersøe kontrabas, cello, elektronik

Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 16. Mai 2020, 20. (Eintritt)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Nächste Seite  >>

In Zusammenarbeit mit
KultuNaut - Dänemarks grösster Kulturkalender