KultuNaut - Danmarks største kulturelle kalender
Raschs Pakhuz
Store Torv 6
DK-3700 Rønne

+45 5695 3050

Sidst rettet
29/10 2012

Zeig 1-10 von 11 events ab 10. Apr 2020
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

AFLYST Bob Dylan som forfatter. Professor Anne Marie Mai taler om Bob Dylan som forfatter.
Samstag 18. April 2020, 14. (Eintritt 80 kr)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Elou Elan. Musikhuzet gæstes denne aften af en sangerinde med en fortællerkunst af internationalt kaliber. Publikum kan forvente sig en aften fuld af nærvær god historiefortælling, fra en forførende-stærk samtidig fortryllende-skrøbelig stemme. Den dansk-norske sangskriver Eva-Louise Rønnevig er efter otte års pause fra sit artistnavn Elou Elan igen klar med et spændende soloudspil.

Pladen, der forventes udgivet i start 2020, er produceret i samarbejde bornholmeren
Brian Batz fra bandet Sleep Party People, Elou Elan har med dette samarbejde taget et musikalsk skridt i en mere ambient retning

På den kommende plade, That Ocean, er sanguniverset bogstavelig talt rykket ud i universet samtidig dybere ind i det indre hav; i drømmene, i minderne i sorgens bearbejdninger. Det er blevet til et stemningsfyldt, inderligt ærligt album

Hendes første album All That Turns, høstede 5 stjerner i en række blade, var i rotation på P6 GAFFA-anmelder Ole Rosentand Svidt skrev blandt følgende om hendes liveoptræden i forbindelse med support for Teitur "Elou Elan var en rendyrket fornøjelse, der gentagne gange gav en behagelig rislen ned ad ryggen. Imponerende nok var den næsten fyldte sal fuldstændig stille under de lavmælte sange, når de da ikke brød ud i voldsomme klapsalver mellem sangene."

Elou Elan opnåede så international opmærksomhed for sine sange fra den anerkendte DJ radiovært Gilles Peterson, spillede koncerter rundt om i Danmark Island, Tyskland Frankrig.

Selvom det har været stille fra Elou Elan et stykke tid, har Eva-Louise's stemme være til at høre i andre samarbejdsprojekter blandt andet som korist for "Leonard Cohen på danske læber", svenske Stefan Sundstrøm, medvirket på en række udgivelser med Niels Skousen Nikolaj Nørlund. Sidstnævnte turnerer hun blandt andet med i efteråret 2019.

Det er første gang Elou Elan spiller på Bornholm, hun vil spille både fra det gamle nye album, så snyd dig ikke for en aften i selskab med en smuk rørende stemme

Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 24. April 2020, 20. (Eintritt)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Fjer & eif. DOBBELTKONCERT. eif - eksplosiv blanding af nordisk soul elektronisk r'n'b. Ud af petroleumlampens skær træder eif med et nyt bud på nordisk r'n'b. eifs debut EP Teal bevægede sig i den nordiske ende af farveskalaen med sin drømmende 00'erinspirerede R'n'B. eif anno 2020 dyrker stadig den mørkeblå-grønne, melankolske lyd, dog tilsat et ordentligt skud varme fra soul-fyldte guitarmønstre ala London Grammar. eifs stærke melodistemme sender kærlige, musikalske hilsner til 90'erne 00'ernes popdivaer. Produktionerne sender skud ud til moderne, kvindelige R&B-forbilleder som H.E.R, Banks, Sabrina Claudio Alina Baraz.

eifs turné i 2020 drejer sig rundt om en række singleudgivelser, hvoraf den første er "Grown" - en sjælfuld R&B-ballade, der dykker ned i rejsen fra rodløs ungdom til et selvstændigt voksenkvindeliv. En form for hymne til alle semi-voksne 90'er curlingbørn, der kan selv vil selv.

"She has this amazing raw energy which is quite surprising because of her petite figure! Her music is an original mixture of r'n'b, soul and pop. Scandinavian music at it's finest."
Valgerður Anna Einarsdóttir, Event Manager, Reykjavík.

FJER

Bag aliasset Fjer står Maja Barløse, som sanger, sangskriver producer. Musikken bevæger sig i et elektronisk R&B/pop-land leveres med tunge beats synthesizers, hvor især sangerindens stærke stemme får lov at flyve frit storladent. I 2015 rykkede Fjer til New York, for at få ny luft under vingerne. Hun fik dannet en trofast fanbase et springbræt for en international karriere, med én fod plantet i København én i New York City. Med sine personlige tekster musikalske færdigheder, skaber Fjer elektro-pop alternativ R&B af international karakter.

Efter mange års musikalsk udvikling personlig rejse, udgav hun sit debutalbum, "You Again" i efteråret 2018, produceret skrevet af sangerinden selv. Albummet blev nomineret som "Årets Danske Pop Udgivelse" af musikmagasinet GAFFA har opnået flittigt airplay på P3 UK's Amazing Radio. Hendes sidste to singler "On My Own" (2019) "Solo" (2020) bærer et tema af kærlighed til sig selv at ville gøre tingene på sin egen måde. Begge havnede på Spotify's store playlister, som New Music Friday, De Nye Hej Søster fik airplay på P3 (Musikpanelet Vidundergrunden). Denne "buzz" sikrede Fjer en plads på et hav af prominente writing camps som sangskriver/producer (bl.a. Musik Maker Elite Airplay Camp), en publishing producer management kontrakt på The Arrangement en plads på årets SPOT Festival. 2020 tegner til at blive et spændende år for den produktive, do-everything-yourself kunstner.

Dørene åbner kl. 2000.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 15. Mai 2020, 21. (Eintritt)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Juma. Hvad sker der, når den syriske nordiske religions- traditionsmusik mødes?. JUMA er et tværkulturelt musikprojekt, der forener det syriske med nordiske. Den syriske musiker Bakri Hemmami kom til Danmark i 2015 efter at være flygtet fra Aleppo. Bakri har som mange andre efterladt alt bag sig, men musikken har han haft med sig hele vejen.

Sammen med resten af JUMA har han fortolket arrangeret på syriske folkemelodier sufier - arabiske religiøse sange - samt danske viser salmer. JUMA væver dermed syriske / arabiske folkemelodier nordiske viser sammen i et smukt kultur- religionsmøde.

Dette crossover projekt startede i foråret 2017 med det formål at forene den nye tilstrømmende arabiske kultur med den danske. At formidle den nye kultur til et dansk publikum, skabe en platform for vores nytilkomne medborgere fra de arabiske land, hvor de vil have mulighed for at høre arabisk musik i en ny nordisk fortolkning.

JUMA kommer som en del af deres releaseturné til Bornholm spiller en mindre intim koncert, hvor man kan komme helt tæt på kernen i bandet, nemlig den arabiske folklore sanger Bakri Hemmami, den nordiske vokalkunstner, Thilde Fjord Madsen Kontrabassisten Niklas Emborg Gjersøe.

LINE-UP Bakri Hemmami sang, daf, dabuka, trak
Thilde Fjord Madsen sang, harmonika, elektronik
Niklas Emborg Gjersøe kontrabas, cello, elektronik

Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 16. Mai 2020, 20. (Eintritt)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Jamsession i Raschs Pakhuz. Nanna Schou Johann Gustav inviterer denne aften musikere sangere til jamsession i Raschs Pakhuz. De har en god håndfuld musikere med til at sætte det hele i gang spille med de jammere der ønsker at være med. Der stilles instrumenter til rådighed, men det er så muligt at medbringe sine egne instrumenter.

Slip din indre jammer løs kom forbi til en dejlig uforudsigelig aften i musikkens tegn!

Jammere har gratis adgang.

Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 22. Mai 2020, 20. (Eintritt)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Thorbjørn Risager & The Black Tornado. Thorbjørn Risager & The Black Tornado blæser bekymringerne bort. Det populære prisvindende orkester er aktuelle med nyt album 'Come On In'. Intensiteten er intakt, men der gives så plads til nye strejf af melankoli. Gennem mere end 1.000 koncerter i 21 forskellige lande har det hårdt swingende ensemble etableret sig som et af de flittigste navne på den danske europæiske livescene. De trækker en stribe priser flotte anmeldelser i deres kølvand. Nu er der så nye sange fra det hårdtarbejdende orkester, der sætter en dyd i at spille smilet frem hos publikum. For det er det, bluesen kan groove alle livets problemer væk. Det ved frontmanden bedre end de fleste. Og på det kommende album - med den inviterende titel 'Come On In' - går han i clinch med alt fra egen alder til den politiske virkelighed.

På den måde symboliserer titlen alt det, Thorbjørn Risager & The Black Tornado står for.

"Nogle tror, at blues er trist, fordi den er opkaldt efter melankoliens farve har sine rødder i musik spillet af slaverne i USA. Men man skal huske, at det var musik, man samlede sig om, når man havde fri fra strabadserne. Den opstod i festligt lag var beregnet til at danse til. Den tradition vil jeg gerne være med til at løfte videre så man forløser problemerne via musikken går hjem med et smil på læben."

I 2019 arbejder de på sammen måde, som da de begyndte. Thorbjørn Risager sætter sig derhjemme med sin akustiske guitar skaber sangens kerne, inden det kommer i studiet, hvor alle byder ind med beats, basgange, hornstemmer fills. Alt det, som giver Black Tornados touch af, at elementerne raser omkring Risagers stemme

Den fordomsfri fornyende tilgang til blues kan give sangene strejf af funk, gospel, soul, rock 'n' roll. Det afhænger af feelingen sangens vilje. En af de markante nuancer på det nye album er aksen af melankolske sange med akustisk guitar. Den er opstået instinktivt, fordi bluesen nu engang afspejler, hvor Risager står i livet.

"Bluesen er min ventil. Og denne gang har jeg skrevet nogle sange om at være i tvivl om, hvorvidt jeg er det rette sted i mit liv. Der er dog noget grundlæggende i min sangskrivning, som søger mod lyset. Som handler om at bide tænderne sammen sige 'jeg skal nok komme videre'. "

'Never Giving In' er netop sådan et nummer, mens 'Last Train' behandler bekymringen for at falde for langt ind i sig selv. 'Nobody but the Moon' viser en sjælden politisk side af Thorbjørn Risager, når den stiller spørgsmålene Hvem så børnene, der druknede i middelhavet, hvem hørte deres skrig? Og svarer "Nobody but the moon."

Midt i alvoren fremhæver albummets titelsang 'Come On In' imidlertid det opløftende fællesskab, Thorbjørn Risager & The Black Tornado ønsker at skabe. Den kredser om en bar, hvor alle er velkomne, Risager har skrevet den med Mojo i København i tankerne. For som han siger "Det er der, vi i bandet voksede op mange af os mødte vores kærester."

Nogle orkestre brager igennem fader ud. Andre giver op, hvis gennembruddet ikke straks viser sig. Og så er der dem, for hvem det gælder liv død at spille stædigt vinder udbredelse ved at holde standarderne høje år efter år. Thorbjørn Risager & The Black Tornado hører til den sidste gruppe. Stille roligt - både i Danmark i udlandet - vokser kendskabet til de eksplosive koncerter, hvor guitar, bas, trommer, orgel blæsere omkranser Risagers kraftfulde vokal - anmeldere har draget paralleller til både Ray Charles Joe Cocker.

Blues ruller i blodet på ham har gjort det, siden han som 10-årig hørte noget helt magisk. Hjemme hos Risagers i Jyllinge satte hans to musiklærerforældre primært klassiske plader på anlægget, men inde hos naboen åbnede en anden verden sig. Han var for lille til at forstå dybden af rødderne, mængden af støv grus, størrelsen på smerten ikke mindst den forløsende eufori i at synge det hele ud. Han vidste bare, at det dér, det måtte han have med sig hjem. Så han fik overspillet kassettebånd med den eksotiske musik faldt i årevis i søvn til lyden af Fats Domino Muddy Waters.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado tager på en omfattende tour i ind- udland i forlængelse af 'Come on In'.

Døren åbner kl. 2000.

Kombineret stå- siddekoncert.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Freitag 29. Mai 2020, 21. (Eintritt)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Hit me. OBS Koncerten afholdes i forbindelse med et 30 års studenterjubilæum, der vil forekomme mere samtale under koncerten end til vores øvrige jazzkoncerter. Hit Me er et helt nyt bornholmsk Band indenfor populær musik. Den genre, som de nok mest er i berøring med, er 80'er 90'er musik. Men så lidt fra 60'erne har sneget sig indenfor...

Det består af 5 forskellige personager, med vidt forskellig baggrund.

Maria Vogter Sangerinde med en bred erfaring. Hun har sunget kor for diverse kunstnere, stået i front for det tidligere 80'er orkester Venus. Maria har så medvirket i Musicals som Spamalot Jesus Christ Superstar.

Bjarne Nielsen Guitarist Alderspræsident i Bandet. Bjarne er fornylig flyttet til Bornholm, er, et virkeligt frisk pust til den bonholmske populærmusik. Super rutineret meget inspireret af blandt andre Led Zeppelin, Saga, Styx, Clannad Journey. Bjarne har 40 års erfaring.

Mikael Jensen Bassist bandets ene bornholmer. Netop hjemvendt til øen i søen... Mikael er tidligere Frontmand i det hedengangne melodiske støjrock band undergrundsfænomen BEL, men så tidliger Sanger Multiinstrumentalist i Bluesrockbandet EXILE.

Søren Hytholm Jensen Piano/Keyboards ligeledes tilflytter. Søren flirtede med en karriere som Skuespiller med roller i danske film TV serier, men det blev musikkens vej han valgte. Efter et studium på Københavns Universitet, er han i dag Cand. Mag. i Musik Historie, arbejder i dag som skolelærer.

Thomas Kiil Nielsen Trommeslager Bandets anden bornholmer. Han er nok mest kendt, først fremmest fra det over 30 år gamle Band BEERMEN, der de sidste 10 år, er blevet gendannet med jævne mellemrum, i en god sags tjeneste...

Så skal der være fest, så er HIT ME absolut ikke noget dårligt bud på god underholdning. Nok er de vidt forskellige personligheder, men de trives godt i hinandens selskab. Både i udenfor øvelokalet

De leverer varen med varme, entusiasme smil..

Dørene åbner kl. 2000.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 20. Juni 2020, 21. (Eintritt)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Anton Walter. Koncerten med Anton Walter lørdag 18. april flyttes til lørdag 26. september 2020 kl. 2000 pga. Covid-19 smittefare. Koncerten med Anton Walter lørdag 18. april flyttes til lørdag 26. september 2020 kl. 2000 pga. Covid-19 smittefare. En eventuel refundering af billetten skal ske senest lørdag 2. maj 2020.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside ticketmaster.dk, får automatisk en e-mail fra Ticketmaster vedrørende mulighed for refundering af billetter.

For refundering Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside eller ticketmaster.dk, som ønsker sine billetter refunderet, bedes kontakte Ticketmaster Servicecenter på e-mail servicecenter@ticketmaster.dk inden ovenstående tidsfrist.

Du bedes i din e-mail oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling. Er dine billetter betalt helt eller delvist med Ticketmaster gavekort eller MobilePay bedes du endvidere oplyse det reg. kontonummer, som du ønsker beløbet overført til.

Er dine billetter købt i Kulturbutikken eller på et andet fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, har du mulighed for inden ovenstående tidsfrist at få billetterne refunderet ved at maile en kopi af billetter til info@musikhuzet.dk med oplysninger om det reg. kontonummer, som du ønsker beløbet overført til, eller du kan sende billetter samt bankdetaljer til
Gammel Kongevej 60, 5. sal
1850 Frederiksberg C
att. Kundeservice

På grund af antallet af aflysninger flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

For at undgå smitte passe på personale kunder er Kulturbutikken lukket de kommende uger.

Anton Walter er opvokset på Amager, hvor han stadig bor, bydelen er ikke blot centrum i Antons live, men så i sangskrivningen. Han skriver nemlig popsange om at være ung midt i byen - det er tekster om den forvirrende ungdomskærlighed, hvor han formår at omfavne både festerne de tunge tanker, der kan følge med efter lidt for lange nætter.

I oktober 2019 udgav Anton Walter EP'en "Ung Drengs Lod". Udgivelsen indeholder seks sange, der alle kredser om ungdomslivets op nedture. Den ungdommelige tilgang til kærlighed er omdrejningspunktet, Walter leverer de følsomme tekster med en positiv ungdommelig energi.

Arbejdet med EP'en startede en lun aften i sommeren 2018, da en ung dreng sad i et studie, i en gammel togvogn i en villakvartersbaghave på Amager. Han var lige blevet færdig med folkeskolen næste skridt på vejen var gymnasiet. Den aften blev grundstenene til sangen Min Dag skabt, Anton Walter havde pludselig den spæde demo til sin debutsingle spillende i sine høretelefoner, da han cyklede med hjem sent den nat.

Præcist et år er gået siden Anton Walter udgav 'Min Dag' der er sket mange ting siden publikum blev inviteret til releasekoncert på Ingolfs Kaffebar, der var så proppet at publikum måtte stå udenfor kigge ind gennem vinduerne. Med en million afspilninger på streamingplatformene, tre sange i rotation i radioen den første pris, udgiver Anton Walter sin EP oven på et begivenhedsrigt år, Ung Drengs Lod er en fortælling om det første år for Anton Walter. Et år der bl.a. så bød på en DK-turné som opvarmning for Hugo Helmig.

"Det har sgu været et ret vildt år. Jeg har oplevet helt vildt mange ting for første gang med min musik. Det at udgive musik som folk lytter til er en sindssyg følelse. Ep'en handler jo om mit liv det seneste år, jeg prøver at synge om ret personlige oplevelser, så den her samling sange er et kig ind i hvad jeg har oplevet."

Som nævnt omfavner Ep'en Ung Drengs Lod et år i en ung drengs liv - både op nedturene, den første forelskelse breakuppet. Den handler om fortvivlelsen forelskelsen overgangen fra at være en ung dreng til en ung mand.

"Titelnummeret Ung Drengs Lod er en sang om at være ung forvirret ikke helt være klar over, hvordan livet skal leves. Jeg synes egentlig titlen på den sang indkapsler mine følelser oplevelser det seneste år. Det er jo nok en ung drengs lod at blive fuldstændig forelsket i en pige, det er nok så en ung drengs lod at blive slået op med igen. Det er en ung drengs lod at drikke sig for fuld sammen med vennerne en sommeraften, det er desværre nok så en ung drengs lod at skulle lave en uendelig strøm af afleveringer. Nogen gange føler jeg at det hele er lidt bestemt på forhånd. At det er svært at tage chancer skille sig ud, men nu har jeg kastet mig ud i den her karriere, denne EP er punktum for første kapitel om Anton Walter - det kapitel er jeg pisse stolt af."

Anton Walter spillede til Smukfests Live Camp i august 2019 blev den ene af to vindere, da han løb med Tak Rocks Talentpris. Både Gaffa Bands Of Tomorrow stemte enigt i med positive ord om den unge popsmed, Juryens ord lød fra scenen "Denne kunstner har leveret sin musik med så selvsikker en wauw-faktor, at der ingen tvivl har været om hans talent. Fremførelsen, teksten energien har overbevist os om, at han har fortjent at vinde, vi glæder os til at se hans udvikling fremtid i dansk musik". Med anderkendelsen de ord i bagagen beviser Anton Walter at han er vil mere end at være en streamingkunstner

Stående koncert.

Dørene åbner kl. 1900.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 26. September 2020, 20. (Eintritt)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Gammelfar. Koncerten med Gammelfar lørdag 21. marts flyttes pga. COVID-19 smittefare til lørdag 3. oktober 2020 kl. 1300. En eventuel refundering af billetten skal ske senest fredag 1. maj 2020. Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside ticketmaster.dk, får automatisk en e-mail fra Ticketmaster vedrørende mulighed for refundering af billetter.

For refundering Kunder, der har købt billetter på Best Save får automatisk en e-mail vedrørende mulighed for refundering af billetter.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside eller ticketmaster.dk, som ønsker sine billetter refunderet, bedes kontakte Ticketmaster Servicecenter på e-mail servicecenter@ticketmaster.dk inden ovenstående tidsfrist.

Du bedes i din e-mail oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling. Er dine billetter betalt helt eller delvist med Ticketmaster gavekort eller MobilePay bedes du endvidere oplyse det reg. kontonummer, som du ønsker beløbet overført til.

Er dine billetter købt i Kulturbutikken eller på et andet fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, har du mulighed for inden ovenstående tidsfrist at få billetterne refunderet ved at maile en kopi af billetter til info@musikhuzet.dk med oplysninger om det reg. kontonummer, som du ønsker beløbet overført til, eller du kan sende billetter samt bankdetaljer til
Gammel Kongevej 60, 5. sal
1850 Frederiksberg C
att. Kundeservice

På grund af antallet af aflysninger flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette

De fleste børn i indskolingsalderen kender efterhånden Gammelfar. Med sange som Det Var Min Ko, Stormen Kommer Mine Girl, har han gjort sit indtog på mange computerskærme rundt omkring i landet.

Gammelfar, med det borgerlige navn Mikkel Tiedt, har gennem de seneste år oparbejdet en stor følgeskare på Youtube, hvor han laver parodier på kendte sange med videoer lavet i computerspillet Minecraft

I foråret 2019 har han skrevet sangen Fedt At Være En Noob i samarbejde med tre andre youtubere, som sætter fokus på at tale opføre sig pænt i online-spil på de sociale medier.

Dørene åbner kl. 1200.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Samstag 3. Oktober 2020, 13. (Eintritt 120 kr)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Søndergaard-Bolberg Kvintet Plays Cannonball. Koncerten med Søndergaard-Bolberg Kvintet Plays Cannonball søndag 15. marts flyttes pga. COVID-19 smittefare til søndag 13. december 2020 kl. 1500. En eventuel refundering af billetten skal ske senest fredag 1. maj 2020. Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside ticketmaster.dk, får automatisk en e-mail fra Ticketmaster vedrørende mulighed for refundering af billetter.

For refundering Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside eller ticketmaster.dk, som ønsker sine billetter refunderet, bedes kontakte Ticketmaster Servicecenter på e-mail servicecenter@ticketmaster.dk inden ovenstående tidsfrist.

Du bedes i din e-mail oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling. Er dine billetter betalt helt eller delvist med Ticketmaster gavekort eller MobilePay bedes du endvidere oplyse det reg. kontonummer, som du ønsker beløbet overført til.

Er dine billetter købt i Kulturbutikken eller på et andet fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, har du mulighed for inden ovenstående tidsfrist at få billetterne refunderet ved at maile en kopi af billetter til info@musikhuzet.dk med oplysninger om det reg. kontonummer, som du ønsker beløbet overført til, eller du kan sende billetter samt bankdetaljer til
Gammel Kongevej 60, 5. sal
1850 Frederiksberg C
att. Kundeservice

På grund af antallet af aflysninger flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

For at undgå smitte passe på personale kunder er Kulturbutikken lukket indtil udgangen af marts.

Jens Søndergaard Henrik Bolberg har huseret på jazzscenen i mange år er begge garanter for udadvendt humørfyldt mainstreamjazz.

For nogle år siden samlede de denne gruppe på opfordring fra Jazzcup Cafe i København. Det var med det samme en publikumsmæssig musikalsk succes at spille Cannonball Adderleys repertoire, som ligger lige til højrebenet for de to kapelmestre, med en velswingende rytmegruppe i ryggen er det blevet til koncerter på bl.a. festivaler i Danmark Sverige.

Line up Jens Søndergaard (saxes)
Henrik Bolberg (tp)
Thomas Bornø (p)
Niels W. Knudsen (b)
Dennis Drud (dr)

Dørene åbner kl. 1400.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Sonntag 13. Dezember 2020, 15. (Eintritt 100-150 kr)
Raschs Pakhuz, Store Torv 6, Rønne

Nächste Seite  >>

In Zusammenarbeit mit
KultuNaut - Dänemarks grösster Kulturkalender