WILLKOMMEN AUF BORNHOLM
Deutsch leer Englisch leer Polsk

   Dansk:      20 online.
   Deutsch:   61 online.


   Polsk:       9 online.
   English:      14 online.
melstedgaard.jpg

Landbrugsmuseet Melstedgård på Bornholm

Melstedgård er det bornholmske landbrugs museum. Her kan man få et indtryk af, hvordan landbruget har udviklet sig fra 1700-tallet til mekaniseringen for alvor satte ind efter anden verdenskrig.

Museets mål er, foruden at bevare det gamle, at kunne vise og fortælle nye generationer om den udvikling, vi i dag står midt i. Først ved at se og forstå vor historiske baggrund, er der perspektiv og mening i vor egen tid.

Landbrugsmuseet er indrettet på en typisk bornholmsk gård af gennemsnitsstørrelse. Den har været drevet som almindeligt landbrug frem til 1982, hvor den blev overtaget af Bornholms Amtskommune med museumsindretning for øje. En fredning af gården i 1950 slog bremserne i for gårdens almindelige udvikling. Allerede da havde man øje for, at her var en gård med så typiske og velbevarede bygninger, at man måtte tage skridt til en fremtidig sikring.

melstedgaard.jpg
mist_laden.jpg
pfluegen.jpg
saeen.jpg
gartenzimmer.jpg
himmelbett.jpg
kleine_stube.jpg
ernte1.jpg
ernte2.jpg
ernte3.jpg
ernte4.jpg
Ferie, action, oplevelse og forlystelser Bornholm for hele familien

Pernille Boelskov er forfatter og har blandt andet skrevet bøgerne "Bornholmerdybet" og "Granitgraven" der begge foregår på Bornholm. Hun er vild med karbade & krimier (gerne i kombination), gode historier og sociale medier – og dr

pa Maison du Nord er plads til alle generationer.

15.12.2019 - Dagens vittighed: At være fuldkommen ærlig overfor sig selv er en god øvelse - Sigmund Freud