WILLKOMMEN AUF BORNHOLM
Deutsch leer Englisch leer Polsk

   Dansk:      20 online.
   Deutsch:   94 online.


   Polsk:       5 online.
   English:      16 online.
baadstadstrand.jpg

Ferie rejse til Bornholm med LUKSUS, APSLAPNING og GODE OPLEVELSER!

Rejs på ferie til Solskinsøen Bornholms smukkeste klippekyst, med egen bade strand hvor du har sand strand, rent vand, pragtfuld udsigt, uspoleret natur, sol badning og godt bade vand, og alt dette har du helt for dig selv!
Spændende ferie tilbud til både aktiv og afstressende ferie: Ideelt for svømning, dykning, lyst fiskeri, hav kajak, vandre ture, motions jogging, cykel ture mm. -og kun 1 km fra Rø golfbane, der måske er Danmarks smukkeste, største og bedste golfbane.

I en bugt tæt ved Helligdoms klipperne, skærmet for uvedkommende af klipper og skov, findes denne uspolerede perle af et ferie sted. Da bugten ligger godt i læ for de fleste vinde er klimaet endnu bedre her end normalt for Bornholm. Her er solrigt, lunt og fredeligt.

I ly af karakteristiske og smukke klippeformationer har vi vores egen lille sand strand med en gammel badebro. Den tidligere bondegård, der også indeholder din luksus bolig, ligger direkte ned til denne bade strand, der er omkrandset af en utrolig smuk fredet natur med mange gamle oldtidsminder og med et rigt fugle og dyreliv.
Solen rejser sig over Christiansø, og når den atter går ned forgylder den Helligdoms klipperne, Kunstmuseet og Gudhjem i et uforglemmelig smukt sceneri.

Hold ferie på Bornholm. Forkæl din familie med en ferie rejse til Solskinsøen Bornholm. Men pas på!... De fleste kan ikke nøjes med kun én uges ferie oplevelserne ved Bådstad Strand !

Hjemeside: Velkommen til - Baadstad-Strand - Bornholm
Ferie, action, oplevelse og forlystelser Bornholm for hele familien

Pernille Boelskov er forfatter og har blandt andet skrevet bøgerne "Bornholmerdybet" og "Granitgraven" der begge foregår på Bornholm. Hun er vild med karbade & krimier (gerne i kombination), gode historier og sociale medier – og dr

pa Maison du Nord er plads til alle generationer.

15.12.2019 - Dagens vittighed: At være fuldkommen ærlig overfor sig selv er en god øvelse - Sigmund Freud