WILLKOMMEN AUF BORNHOLM
Deutsch leer Englisch leer Polsk

   Dansk:      28 online.
   Deutsch:   75 online.


   Polsk:       6 online.
   English:      10 online.

Et af Danmarks smukkest beliggende vandrerhjem i naturskønne og unikke omgivelser med udsigt direkte til Hammersø, Hammerknuden.

Sandvig.jpg

Et af Danmarks smukkest beliggende vandrerhjem i naturskønne og unikke omgivelser med udsigt direkte til Hammersø, Hammerknuden. Vandrerhjemmets beliggenhed betyder, at der i en radius af 0,8 kilometer er adgang til: Hammershus slotsruin, Stenbrudsmuseet, Moseløkken , Hammerhavnens bådfart, øens største helleristningsfelt, dejlig badestrand samt vandreture i de store klippepartier. Der er på vandrerhjemmet plads til ca. 120 personer fordelt på 2-4-6 og 9 sengsværelser. 2 opholdsstuer med parabol TV og video. Separat lederrum. Udenomsfaciliteter, fodbold, basketball, volleyball, boccia, legeplads samt hyggelig bålplads. 0,1 kilometer til offentlig trafik. Mulighed for cykeludlejning, rapelling, rideture, klatring alt med professionelle instruktører. Fiskeri i Hammersøen lige ved siden af vandrerhjemmet.

Charmerende, nyrenoveret, idyllisk træsommerhus til 2 prs,

Pernille Boelskov er forfatter og har blandt andet skrevet bøgerne "Bornholmerdybet" og "Granitgraven" der begge foregår på Bornholm. Hun er vild med karbade & krimier (gerne i kombination), gode historier og sociale medier – og dr

Hotel HAMMERSØ - Feriestedet for voksne

Ferie, action, oplevelse og forlystelser Bornholm for hele familien

22.07.2019 - Dagens vittighed: Hvad er forskellen på en myg og en blondine? Myggen stopper med at suge når man klapper den en.