KultuNaut - Danmarks største kulturelle kalender
Zeig 1-3 von 3 events auf Bornholm ab 28. Jun 2022
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Pil, poesi og power i Rådstuen på Bornholm. Pil, poesi og power - en udstilling der taler til alle sanser. Pilefletter Lene Christensen og billedkunstner Charlotte Bjørlig har fernisering lørdag d. 2/7 kl. 13.00 og åbent ugen herefter med udstilling og arbejdende værksted. Kig ind. Fri entré. Kom forbi og få en snak og et indblik, når de to kunstnere inviterer ind i deres udtryksfulde univers inden for hver deres passion.
Samstag 2. Juli 2022 bis Freitag 8. Juli 2022, 10-17. Fri entré
Rådstuen, Strandpromenaden 24, Allinge

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Vestafrikanske tekstiler. Oplev farverige tekstiler fra Vestafrika fra tekstilhåndværkerne i projektet Fil Bleu i Burkina Faso og Mali. Åbent tirsdag, torsdag og søndag. Fil Bleu repræsenterer en god historie, om hvordan man i den moderne verden kan samarbejde henover kontinenter og kulturelle forskelle og skabe indtægter for tekstilhåndværkere i Vestafrika ved det direkte salg fra producent til kunde uden fordyrende mellemled, og sådan så overskuddet går tilbage til producenterne.

Det var i 2004 at Fil Bleu, tog de første skridt som en internet baseret butik, hvor kunder i Danmark bl.a. kunne få syet tøj efter mål samt købe andre færdigproducerede artikler - og det kan man stadig her i 2022. Se blot på www.filbleu.dk

Civilsamfund i Udvikling (CISU) støttede det dengang banebrydende projekt i en 5-årig periode,

men Fil Bleu har for længst fundet sine egne økonomiske ben.

CISU støtter p.t. Fil Bleus initiativer i det offentlige rum, som også giver mulighed for dialog med kunderne om temaer som udvikling og verdenssamfundets store satsning på 2030 Verdensmålene for samtlige lande i verden, der også omfatter de store klima udfordringer og -målsætninger.
Sonntag 3. Juli 2022 bis Dienstag 30. August 2022, 1100- 17.00. Fri entré
Den Blå, Sdr. Aarsdalevej 9, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Maleriudstilling af kunstnerens egne værker. Maleren Christian Bundegaards atelier og galleri, der er åbent for offentligheden i åbningstiden eller efter aftale.
Samstag 1. Januar 2022 bis Donnerstag 1. Januar 2026, 10-18. Fri entré
Atelier Bundegaard, Søndre Lyngvej 36, Rønne

1

In Zusammenarbeit mit
KultuNaut - Dänemarks grösster Kulturkalender