KultuNaut - Danmarks største kulturelle kalender
Zeig 1-5 von 5 events auf Bornholm ab 22. Jul 2019
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

12 kunstnere i 12 dage. Udstilling i Galleri Benmel. Bimaris udstiller i Galleri Benmel i august. Det er 9 bornholmske kunstnere og 3 gæsteudstillere. Fernisering søndag d. 21. juli kl. 14 - 17 derefter hver dag til og med d, 1. august fra kl. 11-17 En udstilling med grafik, keramik, skulptur og malerier.
Sonntag 21. Juli 2019 bis Donnerstag 1. August 2019, 11-17. (Eintritt frei)
Galleri Benmel, Havnen/Ndr.Strandvej,, Nexø

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Fugle & Folk - Kunstnerkollektivet 4D udstiller i Galleri Benmel. Kunstnerkollektiv fra Svaneke udstiller under temaet "Fugle & Folk" med et fællesværk i sort/hvidt. Derudover er der udstillet individuelle værker af de forskellige kunstnere. Der er fernisering d. 7.august kl. 14 og derefter åbent hver dag fra kl.11-17. Når 4D d. 7.august slår de store porte i Galleri Benmel op og byder inden for til udstillingen "Fugle og Folk" bliver det den sidste udstilling i rækken af mange - en æra som 4D får glæden at afslutte.

Galleriet er solgt ,og der er nu andre kreative planer med bygningen.

Med den store diversitet, der er i kunsterkollektivet 4D fra Svaneke, bliver det en spændende oplevelse at byde indenfor til 4D's udstilling. Her kan man bl.a. se et fællesværk i sort/hvidt , som kunstnergruppen, der for de flestes vedkommende har arbejdet sammen i adskillige år, har fremstillet ud fra temaet "Fugle og folk".

Hver kunstner har bidraget individuelt med sin personlige tolkning af temaet. Resultatet er blevet 19 værker i ca. 40 x 60 cm, der sammen danner det fælles storværk.

På udstillingen kan man bevæge sig rundt i et landskab af malerier, grafik, skrotkunst, keramik og skulptur, som giver et spændende indtryk af, hvad de forskellige deltagere i kunstnerkollektivet arbejder med.

En minibutik med værker til en overkommelig pris findes også i udstillingslokalet.

Alle er velkomne.
Mittwoch 7. August 2019 bis Freitag 23. August 2019, 14. (Eintritt frei)
Galleri Benmel, Havnen/Ndr.Strandvej,, Nexø

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Deas Verden & Billedværker Sara Trier. Grafiske værker af Dea Trier Mørch og Sara Triers (f. 1975) arbejder med maleri, tuschtegning, silketryk og illustration. 5. juli dobbelt fernisering kl. 15.30 - 17.00

DEAS VERDEN
Grafiske værker af Dea Trier Mørch, den markante, engagerede og politiske kunstner, hvis enkle og nærværende skildringer prægede især 1970ernes Danmark.
Dea Trier Mørch (1941-2001) var en pionérfigur i den feministiske kunst i Danmark. Hun var humanist og socialrealist og fortolkede direkte, men også med stor respekt og værdighed menneskelivet fra fødsel og familieliv til aktivisme og storpolitiske konflikter. Dea Trier Mørch koblede det nære liv og tidens politiske strømninger til ét samlet projekt, menneskelivet med alt, hvad det rummer.

I teatersalens foyer
Billedværker SARA TRIER
Sara Trier (f. 1975) arbejder med maleri, tuschtegning, silketryk og illustration. Hun er som autodidakt billedkunstner optager af at fortælle historier fra det hektiske hverdagsliv. Myldrende bybilleder. Kvinder på vej over gaden og i forbifarten i fødsel. Motiverne males med enkel, vibrerende streg og et satirisk bladtegnerudtryk. Hun underviser også som billedkunstlærer og leder større kollektive murmalerier med børn. Hun er en del af det kreative fællesskab Skabelonloftet på toppen af det tidligere B&W på Refshaleøen. Sara Trier er uddannet på Arkitektskolen, Det Kongelig danske Kunstakademi (1994-96) og er cand. Mag. i Litteraturvidenskab fra Københavns Universitet (2007).
Samstag 6. Juli 2019 bis Sonntag 25. August 2019, 13. (Eintritt 25 kr, dog gratis for børn & medlemmer af Svanekegaardens Kunst- & Kulturforening)
Svanekegaarden, Skippergade 6, Svaneke

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Bornholms Museum. Er et statsanerkendt kulturhistorisk museum for Bornholm og Christiansø. Stiftet i 1893. Museet er ejet og drevet af Bornholms Museumsforening, landets største museumsforening af sin art. 5000 medlemmer er således engageret i at sikre den bornholmske kulturarv på de to statsanerkendte museer Bornholms Museum og Bornholms Kunstmuseum.

Som statsanerkendt museum er museet forpligtiget til at indsamle, konservere, forske, udstille og formidle. Museet varetager disse fem forpligtigelser indenfor såvel arkæologi som nyere tids kulturhistorie.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Mittwoch 2. Januar 2019 bis Montag 30. Dezember 2019 (Eintritt 50-170 kr)
Bornholms Museum, Sankt Mortens Gade 29, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Bornholms Kunstmuseum. Ligger cirka seks kilometer nord for Gudhjem i et af Danmarks mest spektakulære landskaber. Og med et areal på 4000 kvadratmeter fordelt på tre niveauer følger museet terrænets naturlige fald mod klippekysten. I gamle dage valfartede folk til området på grund af Helligdomskilden, som blev tillagt en helbredende kraft. I dag symboliserer den oplevelser, rekreation og åndelig udvikling. Og kilden løber nu i en vandkunst gennem hele museumsbygningen, inden den ledes ud i Østersøen gennem en lille ønskebrønd. På den måde er arkitekturen, der regnes for en af Nordens perler, i sig selv en kunstnerisk oplevelse med sine smukke, lyse rum.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Mittwoch 2. Januar 2019 bis Montag 30. Dezember 2019 (Eintritt 50-1 kr)
Bornholms Kunstmuseum, Otto Bruuns Plads 1, Gudhjem

In Zusammenarbeit mit
KultuNaut - Dänemarks grösster Kulturkalender