KultuNaut - Danmarks største kulturelle kalender
Bornholms Musikforening
Kapelvej 31
DK-3700 Rønne

+45 27634422
--> -->

Sidst rettet
14/10 2016

Zeig 1-5 von 5 events ab 16. Jun 2021
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Bornholms Musikforening Clara Cecilie Thomsen, sopran og Elias Holm, klaver. Clara Cecilie Thomsen, sopran og Elias Holm, klaver synger og spiller værker af Brahms, Heise, Sibelius og R. Strauss. Clara Thomsen (f. 1991) er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM), og Operaakademiet i København, hos sanglærer Susanna Eken, hvorfra hun blev færdiguddannet i 2018. Clara har siden medvirket i talrige opsætninger som solist, f.eks. i 2019 i Kasper Holtens opsætning af Peter Shaffers teaterstykke Amadeus og i 2020 på Den Jyske Opera i rollen som Konstanze i Mozarts opera Bortførelsen fra Seraillet.
Clara har optrådt sammen med de fleste danske orkestre og i flere musikgenrer. Hun har bl.a. været solist i Händels Messias, Johannes- og Matthæuspassionen af Bach og Mozarts Requiem. Hun har modtaget talrige priser som Årets Operatalent 2018, Léonie Sonnings Talentpris 2019 og Anmelderringens Talentpris 2019.
Elias Holm (f. 1996) har studeret på DKDM hos Tove Lønskov og Amalie Malling. Fra 2015 til 2020 tog han en bachelor hos Klaus Hellwig på Universität der Künste i Berlin. Elias studerer i øjeblikket på kandidatuddannelsen på DKDM hos prof. Jens Elvekjær.
Elias har vundet flere konkurrencer og medvirket i flere internationale musikfestivaler. Senest vandt han sammen med mezzosopranen Sophie Haagen i 2019 Copenhagen Lied-Duo Competition. Elias har spillet en lang række koncerter i kammermusikforeninger og musikfestivaler i Danmark, herunder bl.a. Hindsgavl Festival, Copenhagen Summer Festival, Esbjerg Chamber Music Festival og Kammermusik på Lundsgaard.
Han har modtaget flere store legater, bl.a. Sonning Legatet, Jacob Gades Store Legat, Betty og Valdemar van Hauens Legat og spiller på et nyt Steinwayflygel lånt fra Augustinus Fonden under studietiden. Arrangeret af Bornholms Musikforening.
Sonntag 12. September 2021, 15.30. Entré Gæster 110 kr, medlemmer 70 kr, unge under 25 gratis adgang
Aa Kirke, Storegade 2, Aakirkeby

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Bornholms Musikforening, Concerto Copenhagen Vivaldi Dueller. Et af de ypperste barokorkestre i Skandinavien, Concerto Copenhagen, spiller under ledelse af Adrian Chandler. Violinisterne Fredrik From og Adrian Chandler "duellerer" i Vivaldi dueller. Der spilles værker af Vivaldi, Gregori, Dall'Abaco og Brescianello.

Antonio Vivaldi - den store italienske barokkomponist - var en forrygende violinvirtuos. Men når Vivaldi komponerer for flere soloinstrumenter, fornemmer man at der nok også var andre i hans samtid, der kunne "flytte fingrene" - disse dobbeltkoncerter er opvisninger i hårrejsende, duellerende virtuositet, og vi har sat den engelske violinvirtuos Adrian Chandler og Concerto Copenhagens Fredrik From til at udfordre hinanden i hvad der med garanti bliver en alt andet end kedelig koncert! Som dette program ønsker at vise, fostrede Italien adskillige meget talentfulde komponister Vivaldis dobbeltkoncerter suppleres med værker af nogle hans bedste og fineste samtidige - Gregori, Dall'Abaco og Brescianello. Arrangeret af Bornholms Musikforening.
Freitag 24. September 2021, 15.30. Entré Gæster 150 kr, medlemmer af Musikforeningen 100 kr, unge under 25 gratis
Sankt Nicolai Kirke, Kirkepladsen 20, Rønne

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Bornholms Musikforening Elisabeth Holmegaard Nielsen, klaver solo. OBS Pga Covid-19 er denne koncert udskudt fra 14. marts til 17. okt. 2021. Det danske klavertalent Elisabeth Holmegaard Nielsen spiller værker af Gunnar Berg, Brahms og Schubert. Koncerten er pga Corona udskudt fra 14. marts til 17. oktober.

Elisabeth Holmegaard Nielsen er en af de mest lovende unge danske pianister. Allerede som 15-årig blev hun optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvorfra hun afsluttede solistklassen og havde debutkoncert i 2017, efter sideløbende studier i Verona og Wien. Hun har vundet adskillige hæderspriser og konkurrencer; herunder kan nævnes Steinway konkurrencen, Salieri Competition, den Europæiske Yamaha konkurrence, International Piano Competition for Young Musicians, Sonnings Talentpris og senest udnævnelsen som "Den Unge Kunstneriske Elite" af Statens Kunstfond.
Hendes karriere spænder vidt med solokoncerter og optrædener som solist med orkestre i koncertsale og ved musikfestivaler i Italien, Tyskland, Holland, Schweiz, Slovakiet, Østrig, Ukraine, Rusland, Sverige, Danmark og Kina. Arrangeret af Bornholms Musikforening.
Sonntag 17. Oktober 2021, 15.30. Entré Gæster 110 kr, medlemmer 70 kr, unge under 25 gratis adgang
Aa Kirke, Storegade 2, Aakirkeby

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Bornholms Musikforening Trio Amerise. Trio Amerise, bestående af Ragnhildur Jósefsdóttir, fløjte Morten Lohmann Sønderskov Jensen, klarinet og Lucia Amerise, fagot, spiller værker af Welander, Sibelius, Bjarnadóttir, Gade og Friis. Trio Amerise er et af de få etablerede ensembler af sin slags med kombinationen fløjte, klarinet og fagot. Ensemblet blev i 2013 det første og hidtil eneste blæserensemble til at blive optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Solistklasse for Ensembler, hvorfra de debuterede i 2017.
Trioens medlemmer kommer fra de nordiske lande Island, Danmark og Sverige, og en af trioens primære visioner er at have musik fra alle tre lande blandet ind i et i forvejen bredt repertoire af forskellige klassiske værker. Dette gør trioen bl.a. gennem bestillingsværker og samarbejdsprojekter med nulevende komponister, men også gennem udforskning og opdagelse af eksisterende materiale, der kunne egne sig godt for instrumenterne. Derudover har trioen gennem Lucias argentinske rødder også en forkærlighed for musik fra Sydamerika, som tit fører til samarbejdsprojekter med f.eks. folkemusikensembler og andre med kobling til genren. Trioen arbejder desuden meget med at udforske de klassiske koncertformer; de eksperimenterer f.eks. med at spille udenad, bevægelser/formationer på scenen, samarbejde med andre musikere, ensembler og stilarter, samt installationskunst med f.eks. lysdesignere. Arrangeret af Bornholms Musikforening.
Sonntag 31. Oktober 2021, 15.30. Entré Gæster 110 kr, medlemmer 70 kr, unge under 25 gratis adgang
Østermarie Kirke, Svanekevej 6, Østermarie

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Bornholms Musikforening Keglebanetrio. Keglebanetrioen, bestående af Søren-Filip Brix Hansen, klarinet, Marie Louise Broholt, bratsch og Charlotte Thaning, klaver, spiller værker af Mozart, Koppel og Bruch. Tre prominente musikere har dannet et nyt ensemble i dansk kammermusikliv Keglebanetrioen. Vi har taget navn efter det mest berømte værk for trioens besætning - og vel et af de mest populære kammermusikværker nogensinde - Mozarts Keglebanetrio.
Trioer for klarinet, bratsch og klaver er der ikke mange af, men der findes et lille og eksklusivt repertoire for denne type ensemble, som vi har specialiseret os i. De vigtigste udover Mozarts mesterværk er Schumanns Märchenerzählungen og Max Bruchs Acht Stücke. Derudover har vi fået komponeret værker til os af Anders Koppel og den amerikanske komponist Edward Smaldone. Trioens medlemmer er alle kendt fra kammermusiksammenhænge Klarinettisten Søren-Filip Brix Hansen fra blæserkvintetten Opus Zoo, bratschisten Marie
Louise Broholt Jensen fra Nightingale Stringquartet og pianisten Charlotte Thaning fra Eskær Trioen. Arrangeret af Bornholms Musikforening.
Sonntag 14. November 2021, 15.30. Entré Gæster 110 kr, medlemmer 70 kr, unge under 25 gratis adgang
Aa Kirke, Storegade 2, Aakirkeby

1

In Zusammenarbeit mit
KultuNaut - Dänemarks grösster Kulturkalender